×Van 25 t/m 28 juni hebben we een online kortings4daagse van Magnetic. 20% korting op het assortiment en 10% korting op elektra. M.u.v. de nieuwe producten. Op vrijdag en maandag ben je ook van harte welkom in onze groothandel!
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Balmain Haircare groothandel

Balmain is het meest bekend van de prachtige kledingstukken die ze elk seizoen weer tonen aan het grote publiek, maar wist je dat dit high fashionmerk ook uitblinkt op het gebied van haarstyling? Zo kun je bij Balmain terecht voor prachtige haarextensions, waarmee je in een handomdraai een volle bos haar creëert, en vindt je in ons assortiment ook de allerbeste verzorgingsproducten voor haarextensions. Als Balmain Haircare groothandel kan je bij ons terecht voor advies over alle producten. Onze haarexperts vertellen je graag hoe je de producten van Balmain het beste kunt gebruiken in jouw salon en kunnen je uitgebreid adviseren.

Over Balmain Haircare

Balmain Haircare is onderdeel van het high fashion merk Balmain, bekend van de gedetailleerde kleding met een uitstekende pasvorm. Bij Nail Academy Nicolle kun je terecht voor Balmain haarextensions en verzorgingsproducten voor haarextensions. De haarextensions van Balmain blinken uit op het gebied van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ze door allerlei haarstylisten en haarprofessionals worden gebruikt en zelfs op de catwalk van Balmain worden ingezet. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige extensions van Balmain kan iedereen genieten van prachtig, verzorgd haar met veel volume en een echt wow-effect. Wil jij de klanten in jouw salon voorzien van een prachtig kapsel? Dan zijn de extensions van Balmain onmisbaar in jouw salon. Balmain haarextensions zijn geschikt voor zowel gewone kapsters als bruid kapsters en kunnen ook uitstekend door visagisten worden gebruikt. Met de haarextensions van Balmain voorzie jij jouw klanten van een adembenemend kapsel waar ze lang plezier van hebben.