×Magnetic maandaanbieding december: 20% korting op de Magnetic Glittersprays. 1e woensdagavond van de maand koopavond 18.00-21.00 uur.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

BO. Lash - Wimperproducten

''Perfecte wimpers, perfecte look, perfecte stemming''

Volume, verlengen, verbeteren… Transformeer je look met de essentials van BO. LASH! Voel je verleidelijk met een volle volume wimperlook. Voel je op een natuurlijke manier zelfverzekerd met de individuele wimperbehandeling. Laat je zelf zien met de meest innovatieve technieken van BO. LASH. BO. LASH laat je stralen!

Nail Academy Nicolle biedt de producten voor wimperlifting-, en wimperextensionbehandelingen.

Over BO LASH.

BO LASH. is een in 2016 opgericht Amsterdams schoonheids- en levensstijlmerk dat zich richt op vrouwen over de hele wereld. De missie van BO LASH. is om elke vrouw te laten stralen met #iconiclashes, ongeacht leefstijl, werk en leeftijd. Wereldwijd genieten vrouwen van allerlei leeftijden van professionele BO LASH. wimperbehandelingen. Van Lash Lifting tot wimper extensions, het assortiment van BO LASH. bevat allerlei behandelingen om jouw klanten van prachtige wimpers te kunnen voorzien. Zoals het een echte professional betaamd is BO LASH. altijd op zoek naar de nieuwste applicatietechnieken en behandelingen, zonder daarbij kwaliteit en veilig en hygiënisch werken uit het oog te verliezen. Door te werken met de producten van BO LASH. werk je altijd met de allernieuwste technieken en kan jij jouw klanten elke keer opnieuw van iconische wimpers voorzien. BO LASH. staat voor vrouwen die trots zijn op wie ze zijn, ongeacht leeftijd, opleiding, achtergrond of uiterlijk. Elke vrouw is mooi.