×Onze groothandel is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. We starten de opleiding Nagelstyling op woensdagavond 16 februari en dinsdag 01 maart. We hebben nog een aantal plaatsen vrij! Bel ons 0528 - 371755.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Boozy Cosmetics groothandel

Elke visagist weet: goede make-upkwasten zijn onmisbaar. De kwaliteit van de kwasten is allesbepalend voor hoe de make-up uiteindelijk zit en slechte kwasten kunnen zelfs de allerbeste foundations en oogschaduw nog kruimelig en korrelig laten lijken. De kwasten van Boozy Cosmetics staan bekend om hun hoge kwaliteit en hun relatief lage prijs. Het ruime assortiment van Boozy bevat bovendien make-upkwasten in allerlei soorten en maten, zodat er voor elk make-upproduct een passende kwast verkrijgbaar is. Ben jij visagist en wil jij de kwasten van Boozy Cosmetics gebruiken in jouw werk? Jouw Boozy groothandel, Nail Academy Nicolle, verkoopt alle kwasten die je nodig hebt om de mooiste make-uplooks te creëren.

Over Boozy Cosmetics

Boozy Cosmetics is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Zeeland. In hun eigen webwinkel verkopen ze make-upproducten van allerlei verschillende merken en kwaliteiten. Daarnaast ontwikkelen ze make-upproducten zoals kwasten, fake lashes en make-upaccessoires. De kwasten van Boozy Cosmetics staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn nu ook verkrijgbaar in de webshop van Nail Academy Nicolle. Ze zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik en zorgen ervoor dat jij de allermooiste looks kunt creëren. Heb je vragen over de kwasten van Boozy Cosmetics of ben je op zoek naar advies? Onze beautyprofessionals hebben ervaring met de producten van Boozy en staan je graag te woord.