Technische Training Salonnagels met PowerGel

99,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €99,-
Producten Je werkt met je eigen producten, na aanmelding ontvang je een mailtje met een overzicht van de producten.
Model Je hebt voor deze cursus een model nodig zonder product op de nagels.
Vooropleiding Opleiding Nagelstyling met Gel of Acryl
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Tijdens de Technische training Salonnagels met PowerGel leren jou de theoretische kennis over PowerGel en dit brengen we daarna in de praktijk op een model. De verlenging maken we op sjabonen, dus je leert hoe je een sjabloon knipt en op de juiste manier plaatst zodat deze exact aansluit. Na het plaatsen van de sjablonen leer je de nagels op te bouwen en te verlengen met PowerGel. We eindigen met de basis stappen van vijltechnieken en lakken de nagels af met Gelpolish.

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je kennis nodig van nagels. Je moet nagelstyliste en al verlengingen kunnen zetten.

Inhoud

 • Theorie PowerGel
 • Sjablonen knippen en plaatsen
 • Perfectioneren van de powergeltechniek
 • Het model ‘almond’ zetten. 
 • Model vijlen

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

Na het volgen van de technische training Salonnagels met PowerGel ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt een model nodig voor deze cursus. Dit model heeft geen product op haar nagels. Zij mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De prijs van de training is € 99,00

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, PowerGel

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.