×Magnetic maandaanbieding december: 20% korting op de Magnetic Glittersprays. 1e woensdagavond van de maand koopavond 18.00-21.00 uur.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Loveness groothandel

Wij geven 25% korting op het merk Loveness, zo lang de voorraad strekt!

Ben jij op zoek naar kwalitatief hoogwaardige nagelproducten met een hoge gebruiksvriendelijkheid? Dan zijn de nagelproducten van Loveness iets voor jou. De producten van Loveness zijn ontwikkeld door professionals, voor professionals. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik. Loveness is trendsetter op alle vlakken en biedt jou een volledige ondersteuning bij het uitoefenen van jouw beroep. Nail Academy Nicolle is een officiële Loveness groothandel. In onze groothandel vind je diverse producten van Loveness en kan je tevens terecht voor advies. Onze nagelprofessionals zijn je graag van dienst.

Over Loveness

In zowel 2018 als 2019 wist LoveNess maar liefst 13 Readers Choice Awards in de wacht te slepen. Loveness staat bekend om zijn innovatieve, kleurrijke en trendy producten die uitblinken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. De producten van Loveness zijn ontwikkeld voor professionals, door professionals en geschikt voor elk soort salon. Zo vind je gelpolish in het assortiment, maar kun je ook bij Loveness terecht voor gewone gels en nagelsalon accessoires. De producten van Loveness zijn eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit, waardoor jij jouw klanten eenvoudig van strakke nagels kunt voorzien waar ze weken van kunnen genieten. In het assortiment van Nail Academy Nicolle vind je de Gelpolish, Rubberbase, Base&Top Gels, Revo Gel en pigmenten. Het grote aanbod kleuren en stijlen in ons assortiment zorgt ervoor dat je elke klant kunt voorzien van nagels die geheel naar wens zijn.

Loveness gelpolish

Loveness gelpolish is een kwalitatief hoogwaardige gelpolish met een hoge gebruiksvriendelijkheid, waarmee je de mooiste nagels kunt creëren. De producten van Loveness zijn altijd on trend en gemaakt voor de professionele nagelstylist. Zo heb je de keuze uit een lange lijst met allerlei prachtige kleuren, zijn er allerlei soorten glitter gelpolish verkrijgbaar en heeft Loveness diverse trendcollecties, waardoor jij jouw klanten altijd van nagels kunt voorzien die helemaal aansluiten op de laatste modetrends. Daarnaast kun je bij Loveness terecht voor een unieke gelpolish pen, ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. De gelpolish pen is eenvoudig in gebruik, hypo allergeen en zeer geschikt voor bijvoorbeeld een pedicure, waardoor dit product niet mag ontbreken in jouw salon. Ben jij op zoek naar kwalitatief hoogwaardige gelpolish, verkrijgbaar in diverse trendkleuren? Dan zijn de gelpolish producten van Loveness iets voor jou.

Loveness Rubberbase & Loveness Brush on Fiber

Met de Loveness Rubberbase creëer je een stevige eerste hechtlaag voor onder een acrylnagel, een gelnagel of een gelpolish nagel. De Loveness Rubberbase zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel verstevigd wordt en de nagel helemaal geëgaliseerd kan worden, zodat andere producten, zoals een gel of acryl, ook stevig kunnen worden aangebracht. Voor klanten met zachtere nagels heeft Loveness de Loveness Brush on Fiber ontwikkeld. De fiberdeeltjes in deze gel maken de gel wat harder, waardoor de nagel nóg beter verstevigd wordt. Twijfel je welk product de beste keuze is voor jouw salon? Als Loveness groothandel kan Nail Academy Nicolle je uitgebreid adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Loveness Revo Gel 2.0

Geef jij de voorkeur aan de verwerkingswijze van acryl en het tijdsframe van een gel? Dan is de Loveness Revo Gel 2.0 onmisbaar in jouw salon. De Loveness Revo Gel 2.0 is een fijne gel met de eigenschappen en verwerkingswijze van een acryl. Bij de Loveness Revo Gel 2.0 heb je echter meer tijd om een prachtige, strakke nagel te creëren dan bij een acryl, maar geniet je wel van de prettige verwerkingswijze ervan. Loveness Revo Gel 2.0 wordt geleverd in een handige tube, waardoor je de benodigde hoeveelheid gel eenvoudig op een spatel kunt knijpen.

Loveness salonbenodigdheden

Loveness is een nagelstylingmerk dat speciaal is ontwikkeld voor de professionele nagelstyliste. Daarom kun je ook bij Loveness terecht voor allerlei salonbenodigdheden, zoals vijlen, vloeistoffen, sjablonen en nailart accessoires. Alle salonbenodigdheden van Loveness kun je eenvoudig bestellen bij jouw Loveness groothandel, Nail Academy Nicolle. Voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen. Onze nagelprofessionals staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Over Loveness groothandel Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is sinds een aantal jaren een officieel verkooppunt van Loveness. Als Loveness groothandel hebben wij nagenoeg alle producten in het assortiment en kunnen wij je tevens uitgebreid adviseren. Naast nagelgroothandel is Nail Academy Nicolle ook een opleidingsinstituut waar je diverse opleidingen en cursussen kunt volgen op het gebied van nagels en beauty. Wil jij een opleiding nagelstyliste of een cursus nagelstyliste volgen? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Dankzij ons opleidingsinstituut beschikken wij over brede kennis en ervaring uit de praktijk, waardoor wij jou altijd van een passend advies kunnen zien. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, onze nagelprofessionals staan je graag te woord.

Meer weten?

Wil je meer weten over het merk Loveness of de producten van Loveness, heb je een vraag over onze nagelgroothandel of twijfel je over je keuze en ben je op zoek naar advies? Voor vragen, tips en advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee en staan je graag te woord.