×Onze groothandel is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. We starten de opleiding Nagelstyling op vrijdag 21 en maandag 24 januari. We hebben nog een aantal plaatsen vrij! Bel ons 0528 - 371755.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Magnetic Gels

Magnetic biedt de nagelstylist eindeloze mogelijkheden in gel. Met Magnetic heb je de vrijheid om zelf te kiezen en te combineren. Bedenk de nagels die je wilt maken en wij geven je de mogelijkheden.

Wat is Magnetic gel

Magnetic is een vooraanstaand en populair nagelmerk. De kwalitatief hoogwaardige producten worden gebruikt door ervaren nagelstylistes. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kunnen ze ook door beginnende nagelstylistes gebruikt worden. De gels van magnetic zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, variërend in flexibiliteit. Hierdoor is de gel toepasbaar op elke natuurlijke nagel, ongeacht de conditie.

Verschillende soorten

Het assortiment van Magnetic bevat alle producten die je nodig hebt voor kunstnagels, manicure en voetverzorging, waardoor jouw nagelsalon nooit uit hoeft te wijken naar andere merken. Bij nagelgroothandel Nail Academy Nicolle hebben we verschillende soorten Magnetic gel in het assortiment. Zo hebben we naast de standaard variant ook de fiber en flash gels. Er zit ook verschil in het type gel. Zo is er een top gel van magnetic, maar ook een bouwgel, strijkgel en PowerGel. De Magnetic PowerGel heeft de hechting van een gel die je verwerkt als een acryl. Het is de nieuwste techniek-gel op het gebied van Nagelstyling. De gelpotjes van alle verschillende soorten zijn vrijwel identiek, maar toch kun je gemakkelijk zien welk potje bij welke gel hoort. Zo zijn de Magnetic top gels te herkennen aan een blauwe deksel en de bouwgel aan een rode deksel.

In de online webwinkel van Nail Academy Nicolle worden verschillende soorten Magnetic gel aangeboden

Gebruik

Wil je aan de slag met Magnetic gel of andere Magnetic nagellak? Zorg dan dat je de juiste producten in huis hebt en goed weet wat je doet. Door regelmatig een Magnetic cursus te volgen blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en kun je jouw klanten altijd de Magnetic nails bieden waar ze om vragen.

Waarom Magnetic gel

Als je op zoek bent naar nieuwe gels voor in je salon, dan wil je natuurlijk weten wat de voordelen van een bepaald product zijn. Naast dat Magnetic een populair merk is in de nagelwereld, hebben de Magnetic gels de volgende voordelen:

  • Magnetic gel heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid
  • Voor elke nagel is er wel een goede oplossing dankzij het ruime assortiment
  • Geen last van verkleuring of hittereactie op het nagelbed wanneer het aan UV-licht wordt blootgesteld
  • Goede hechting zonder gebruik van primer

Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een officieel verkooppunt van gels van Magnetic. Onze missie is om nagelstylistes te begeleiden op alle mogelijke vlakken. Naast het zijn van een nagelgroothandel, bieden wij ook cursussen en opleidingen aan voor beginnende en ervaren nagelstylistes. Daarnaast hebben wij niet alleen producten en opleidingen voor de nagels, maar ook voor andere delen van de beauty branche. Onze nagelgroothandel bevindt zich in ons pand in Hoogeveen waar ook ons opleidingsinstituut gevestigd is.

Magnetic gel kopen

Magnetic gel kopen doe je fysiek of online bij Nail academy Nicolle. Naast magnetic nails gel, kun je bij ons ook terecht voor andere Magnetic nagelproducten zoals: Magnetic acryl, Magnetic gelpolish en PowerGel. Al onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Nail Academy Nicolle is een officiële dealer en een officieel opleidingsinstituut van het nagelmerk Magnetic en heeft jarenlange ervaring met Magnetic nail art.

De Magnetic gel koop je online bij Nail acedemy Nicolle in de webshop