×Van 25 t/m 28 juni hebben we een online kortings4daagse van Magnetic. 20% korting op het assortiment en 10% korting op elektra. M.u.v. de nieuwe producten. Op vrijdag en maandag ben je ook van harte welkom in onze groothandel!
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Nailin groothandel

Wil jij jouw klanten snel en eenvoudig voorzien van prachtige nagels die handgeschilderd lijken? Dan zijn de wrap designs van Nailin iets voor jou. Nailin levert elastische wraps met prachtige designs, die eenvoudig in de kleeflaag van een gel of gelpolish gelegd kunnen worden. Hierdoor voorzie jij jouw klanten in een handomdraai van opvallende, artistieke nagels, zonder dat dat uren van jouw tijd kost en de kosten voor de klant hoog oplopen. Nail Academy Nicolle is een officiële Nailin groothandel. Je kunt bij ons terecht voor alle producten van Nailin. Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Onze nagelprofessionals staan je graag te woord.

Over Nailin Wraps Designs

Nailin is hét merk voor prachtige, opvallende nailart. In plaats van stickers maakt Nailin gebruik van een wraptechniek. Dat houdt in dat de afbeeldingen die op de nagel worden aangebracht niet zelfklevend zijn, maar met behulp van een kleeflaag van gel of gelpolish op de nagel moeten worden bevestigd. Hierdoor kan je nauwkeuriger werken en kan de afbeelding nog iets gecorrigeerd worden, mocht het een tikje scheef op de nagel zijn gelegd. Het assortiment van Nailin bevat tientallen nailwraps in allerlei stijlen en kleuren. Van prachtige bloemendesigns tot een hippe tijgerprint, Nailin heeft voor iedereen een passend design.