×Magnetic maandaanbieding december: 20% korting op de Magnetic Glittersprays. 1e woensdagavond van de maand koopavond 18.00-21.00 uur.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Gellak cursussen

Wil jij het nagelaanbod van jouw salon uitbreiden of een eigen nagelsalon opstarten met een eenvoudige nageltechniek? Wordt een gellak professional met behulp van de cursussen gellak van Nail Academy Nicolle. Onze gellak cursussen zijn te volgen voor iedereen die deze techniek wil beheersen. Een vooropleiding in nagelstyling is daarom niet nodig. Ons cursusaanbod bevat een gellak cursus om de basis te leren – Opleiding Gelpolish – en cursussen voor de gevorderde gellak nagelstylistes, zoals de cursus Babyboom nails with Gelpolish of Elektrisch vijlen. Ook een allrounder worden op het gebied van gellak? Meld je snel aan voor één of meerdere gellak cursussen.


Over gellak

Gellak combineert de klassieke uitstraling van een gewone nagellak met de voordelen van kunstnagels en is daarom dé nagellaktrend van dit moment. Gellak kent veel voordelen. Het brede kleurenpalet zorgt ervoor dat er bij elke klant een passende nagel gezet kan worden en de goede hechting van het product maakt dat de kans op loslaten vrijwel nihil is, waardoor jouw klanten wekenlang kunnen genieten van prachtige, verzorgde nagels. Gellak aanbrengen is vrij eenvoudig en kan daarom snel uitgevoerd worden. Omdat de behandelingen korter zijn dan bij andere nailpolish soorten, kunnen er meer klanten in een dag gepland worden, waardoor de omzet van jouw salon eenvoudig verhoogd wordt. Door gellak aan jouw salon toe te voegen spreek je een breder publiek aan en kan je iedereen van dienst zijn. Gellak is geschikt voor zowel vingernagels als teennagels, waardoor ook pedicures de cursus gellak kunnen volgen en gellak kunnen toevoegen aan hun dienstenpakket.

Volg een gellak cursus en wordt een gellak professional

Wil jij het dienstenpakket van jouw salon uitbreiden met gellak? Schrijf je dan snel in voor een cursus gellak zetten. Het is noodzakelijk om eerst de Cursus Gelpolish Level 1 en de Cursus Gelpolish Level 2 te volgen, voordat je kunt start met de andere cursussen. Tijdens onze Level 1 gellak cursus leer je alles over de nagel, het product en het aanbrengen van het product, om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Deze basis is nodig om de andere gellak cursussen te begrijpen. Het is mogelijk om enkel de basis aan te bieden in jouw salon, maar je kunt er ook voor kiezen om na de Cursus Gelpolish Level 1 en Level 2 de specialisatiecursussen te volgen, zodat je ook nailart nagels en babyboom nagels kunt zetten. Hierdoor kun jij je klanten nog beter van dienst zijn. Al onze cursussen sluit je af met een deelnamecertificaat. De uitgebreide informatie en het oefenmoment in de les zorgen ervoor dat je thuis direct aan de slag kunt gaan.

Cursus gellak volgen bij Nail Academy Nicolle

Bij Nail Academy Nicolle vindt je gellak cursussen waar je de basis leert en cursussen waar je speciale technieken leert. De basiscursussen zijn:

De volgende gellak cursussen bieden de mogelijkheid om speciale technieken te leren:

Bij onze Nailart cursussen en workshops wordt ook gebruik gemaakt van gellak. Bij ons kun jeverschillende nailart cursussen en workshops volgen.

Over Nail Academy Nicole

Wil jij de gellak technieken leren beheersen? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Nail Academy Nicolle is een erkend opleidingsinstituut. Ons opleidingsaanbod bevat nagelstyliste opleidingen, nagel cursussen – waaronder diverse cursussen gellak - en diverse workshops nagelstyling. Daarnaast kun je bij ons terecht voor visagie en hairstyling opleidingen. Nail Academy Nicolle heeft een unieke samenwerking met het vooraanstaande Nederlandse nagelmerk Magnetic. Wij zijn een officiële distributeur van Magnetic en nagenoeg al onze cursussen gellak zetten worden gegeven met de producten van dit prachtige merk. Nail Academy Nicolle heeft naast een opleidingsinstituut ook een groothandel in nagelproducten, haarproducten en make-up producten. In onze groothandel vindt je alle professionele beautyproducten. Kom gerust langs.

Contact

Wil je een cursus gellak aanbrengen volgen, zodat je het dienstenpakket van jouw salon kan uitbreiden of een eigen nagelsalon kan starten? Schrijf je snel in voor een gellak cursus bij Nail Academy Nicole. Heb je vragen over onze cursussen gellak aanbrengen of wil je meer weten over ons opleidingsinstituut? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.