Opleiding Nagelstyling Allround

€ 2.200,00

* Vereiste velden

Aantal personen:

Praktische Informatie:

Lesduur: 12 weken (1 dag in de week)
Lestijden: 10.00 uur - 16.30 uur 
Inschrijfgeld*:  € 170,00 
Kosten:

 € 2200,00 inclusief lesmateriaal, lesboeken, elektrische vijl en LED Lamp t.w.v. € 882,-

Startdata:  

Maandag 10 januari (Gelpolish-Gel-Acryl) i.v.m. de Lockdown start deze opleiding waarschijnlijk een week later!
Vrijdag 21 januari (Gelpolish-Gel-Acryl)

Vooropleiding:

Niet nodig

Belangijk:

Deelname vanaf 16 jaar. De leeftijdsgrens geldt ook voor je model mocht die nodig zijn.

* Wij vragen €170,00 als aanbetaling/inschrijfgeld wanneer er gekozen wordt voor ‘per module’ betalen.
Dit bedrag wordt verrekend met de laatste module.

Je dient de modules te betalen voordat de les begint, je kunt hier pinnen of contant betalen.
Wil je liever het bedrag van te voren overmaken, neem dan contact met ons op.  

Bij onvoldoende inschrijvingen zijn wij genoodzaakt de opleiding een aantal weken op te schuiven.
Wijzigingen van cursusdata en opbouw opleiding onder voorbehoud.

Algemene voorwaarden opleidingen

Product informatie

Artikelnummer: Opleiding Allround Nagelstyling

Opleiding Nagelstyling Allround

Heb je geen twijfels meer en heb jij de droom om als Nagelstyliste aan de slag te gaan? Dan is deze opleiding allround nagelstyling echt wat voor jou. Je leert de perfecte salonnagels maken met Gelpolish, Gel en Acryl of PowerGel. Je bent allround wanneer je naast Gelpolish ook 2 techniek producten leert. Op die manier kun je al jouw klanten voorzien van mooie nagels en kun je het juiste advies geven tijdens een behandeling. Wat bij klant A goed hecht, hoeft bij klant niet goed te hechten. Zo kun je altijd switchen van product. 

Start je carrière met de opleiding allround nagelstyling

Tijdens de 1e module Gelpolish leer je mooie, verzorgde gelpolish nagels zetten. Naast het lakken met Gelpolish leren we jou alles over de anatomie van de natuurlijke nagel, het verstevigen van natuurlijke nagels met Rubberbase en hoe je een nabehandeling uitvoert. Met Gelpolish kun je geen verlengingen (lange nagels) maken. Om lange nagels te maken of te verstevigen hebben we andere producten nodig, bijv. Gel, PowerGel of Acryl. 

Gel is een vloeibaar product die je in lagen aanbrengt. Gels zijn er in verschillende hardheden en diktes. Je kunt de Gel uitzoeken die perfect past bij die type nagelplaat.  
PowerGel is de nieuwste technologie op het gebied van nagels. Het is een gel die verwerkt als acryl, maar die je net als bij gel de tijd geeft om een mooie nagel te styleren. De PowerGel heeft de sublieme hechting van Gel, voelt natuurlijker en lichter dan Acryl. 
Acryl is van alle techniek producten het hardste systeem en is een aan de lucht drogend systeem dat bestaat uit een poeder en een vloeistof. Dit vraagt om een snelle werkwijze. Bij acryl is het van groot belang dat je voldoende controle over jouw penseel en product, want het product hardt al uit tijdens het modelleren! Bij Acryl komt er een bepaalde geur vrij tijdens het werken, dit is niet zo bij Gel en PowerGel. 

Wat houdt de opleiding in?

De opleiding allround nagelstyling bestaat uit een 12-daagse training en heb je 1 dag in de week les. Tijdens deze 12 dagen maak je kennis met allerlei behandelingen en leer je hoe je deze kunt uitvoeren bij jouw klanten. Daarnaast leer je ook hoe jij de behandeling het beste kunt verkopen aan jouw potentiële klanten met behulp van ondernemers technieken en social media. De onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn:

 • Anatomie natuurlijke nagels
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne aspecten
 • Aanbrengen van Gelpolish
 • Nabehandelen en verstevigen met Rubberbase
 • Het werken met een elektrische vijl
 • Verlengingen maken met Gel d.m.v. Sjablonen en Tips
 • Gel techniek
 • Vijltechnieken met Gel
 • French Manicure met Gel
 • Het werken met Glittersprays
 • Opvullen en tips&tricks
 • Meest voorkomende (nagel)problemen herkennen en evt. oplossen
 • Verlengingen maken met Acryl d.m.v. Sjablonen en Tips
 • Acryl of PowerGel techniek
 • Vijltechnieken met Acryl of PowerGel
 • French Manicure met Acryl of PowerGel
 • (Glitter)Babyboom met Acryl of PowerGel
 • Social Media

De opleiding is opgebouwd in de volgende modules:

 1. Module Gelpolish - 2 dagen
 2. Module Geltechnieken - 6 dagen
 3. Module Acryltechnieken of PowerGeltechnieken - 4 dagen
 4. Supportdag 

Bij deze opleiding krijg je een supportdag t.w.v. € 99,- kosteloos aangeboden. Deze staat een aantal weken na het einde van de opleiding ingepland. Tijdens deze dag kun je onder begeleiding een set zetten, vragen stellen en sparren we met elkaar. 
Wil je ook examen doen, dan vragen we hiervoor € 99,-. Dit zit niet bij de opleidingskosten in. 

Lesdagen en modellen

De lesdagen duren van 10.00 tot 16.30 en vinden plaats bij ons op locatie. Hier hebben wij speciaal ingerichte trainingsruimtes waar onze trainsters de opleidingen geven.

Voor deze opleiding heb je 5 modellen nodig, zie onderstaand schema voor welke lessen. Tijdens de 1e dag besteden we de ochtend aan het theoriegedeelte, dus het model mag om 13.00u komen.
De andere lessen met model hebben we in de ochtend maximaal een uur theorie, in die tijd kunnen de modellen wachten aan onze koffietafel. De modellen hebben we nodig tot 16.30u. Tijdens de lessen gaan we stap voor stap aan het werk met tussendoor demo's/uitleg van de trainster. Instrueer jouw model dat er niet altijd tijd is om alle nagels te doen. 

 

Module

Model

Techniek

Les 1

Gelpolish

Ja

Korte nagels met rode Gelpolish kleur 

Les 2

 

Ja, het model van les 1

Nabehandeling en kleur na keuze

 

 

 

 

Les 5

Gel

Ja

Verlenging met tips en Gel

Les 6 

 

Ja, het model van les 5

Nabehandeling Gelnagels

Les 7

 

Ja

Verlenging met sjablonen en Gel

Les 8

 

Ja, het model van les 7

Nabehandeling Gelnagels

 

 

 

 

Les 10

Acryl

Ja

Verlenging met tips en Acryl

Les 11

 

Ja

Verlenging met sjablonen en Acryl

Les 12

 

Ja, het model van les 10

Nabehandeling Acrylnagels

Tijdens de lessen zonder modellen werken we op een Nail Trainer, deze oefenhand stellen wij beschikbaar om te gebruiken tijdens de les. Je krijgt elke week huiswerk van ons zodat je de geleerde technieken kunt oefenen en herhalen. Je kan deze behandelingen uitvoeren op modellen. Lukt het je niet om thuis op modellen te oefenen, dan adviseren wij jou de Nail Trainer aan te schaffen. Kosten: € 99,- incl. nagelbedjes. 

Kosten van de opleiding

Onze opleiding nagelstyling heeft een vaste prijs waarvoor je de gehele opleiding kunt volgen. Hiervoor ontvang je een uitgebreid lespakket met producten van het merk Magnetic inclusief Kick off Elektrische vijl en nagellamp. Daarnaast krijg je een lesmap met de step by steps van de behandelingen. Je ontvangt de 1e dag een leuke goodiebag. 
De betaling van de opleiding kan tijdens het aanmelden via Ideal betaald worden of moet uiterlijk 2 weken (10 werkdagen) van te voren te zijn voldaan. Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de e-mail met alle informatie omtrent de opleiding.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon. 

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Meer informatie?
Bel 0528 - 37 1755

 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat
 • Snelle levering
 • Lage verzendkosten € 5,95
 • Gratis verzending v.a. € 49,-
Vraag en antwoord Stel een vraag