Elke maand een nieuwe blog!

Lieve allemaal,

We starten deze maand met wat minder zon en wat meer regen, maar de weergoden hebben ons een mooie maand juli beloofd. Als de temperaturen boven de 25 graden worden dan werken de producten ons nog wel eens tegen. Ik zal je in deze blog wat tips geven hoe je bepaalde producten bewaard en welke producten je het beste kunt gebruiken. 

De combinatie van warmte en zonlicht kan invloed hebben op nagelproducten. Hierbij een aantal problemen en hoe je deze kunt oplossen:  

Door warmte worden producten zoals (Top)Gels en Gelpolish dunner van consistentie. Het product wordt vloeibaarder en loopt sneller uit richting de nagelriemen en nagelwallen waardoor er lifting kan ontstaan. Werk nagel voor nagel en doe tussendoor een flash curing met de Flash Cure Light van Magnetic.

Plaats en bewaar producten zoals Gel, Gelpolish, Top Gels, Acryl Liquids en niet te vergeten wimper-, en nagellijm in een donkere maar bovenal koele ruimte. Dat hoeft niet perse in een koelkast, maar bij voorkeur op een temperatuur tussen de 15 en 22 graden.
Is het warmer dan 22 graden in jouw salon dan is het verstandig om deze producten te bewaren in de koelkast. Je hebt hele handige mini koelkasten van 4 liter die je in de salon kunt zetten. Al te veel schommelingen in temperatuurverschillen is niet goed, zet het product na het werken direct weer terug in de koelkast. Let op: een product mag niet bevriezen. 

Acryl hardt sneller uit o.i.v. extreme warmte. Zet de liquid op een koelelement zodat het product gekoeld wordt waardoor de uitharding vertraagd.

Bepaalde Gelpolish kleuren kunnen lichter worden door warmte, zonlicht en zelfs door zonnebrand crème. Mijn advies is om in de zomermaanden de Gelpolish kleuren af te lakken met een Top Gel met UV filter, bij voorkeur in 2 lagen.

We hebben 3 Magnetic Top Gels met een UV filter: 

         1       Supreme Finish Top Gel is een dunne Top Gel. Na het uitharden is er geen kleeflaag aanwezig. 

         2       Soak Off Top Gel is een Top Gel die dezelfde consistentie heeft als de Gelpolish Base/Top alleen met UV filter. Na het uitharden heeft deze een kleeflaag.

         3       Top Gel uit de pot is een top gel die je aanbrengt met een gelpenseel. De Top Gel is heel stabiel tegen verkleuring maar moet wel langer uitgehard worden in de           lamp (2,5 minuut in LED) en heeft een kleeflaag na uitharding. 

Extra tip ;-) Laat na het uitharden de Top Gels altijd even afkoelen voordat je de kleeflaag verwijderd of cuticle oil aanbrengt en 'poets' de nagel nog een keer op met een droge Nail Wipe.

Door de zonnebrandcrème kunnen Gelpolish kleuren verkleuren. Geef de klant aan dat ze na het gebruik van zonnebrandcrème de nagels schoonmaken met een tissue.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt!

Liefs,
Nicolle

Blogdatum: 03 juli 2021


Lieve allemaal,

Heerlijk! Het is bijna zomer en dat merken we al enorm als we buiten zijn. Lekker genieten van de zon en vitamine D op doen. 
Om te vieren dat het bijna zomer is hebben wij van vrijdag 25 t/m maandag 28 juni het online Magnetic Kortingsweekend! Je krijgt maar liefst 20% korting op het bestaande assortiment en 10% op elektra. 
De korting is ook geldig in onze winkel op de vrijdag en maandag van 09.00 tot 17.30 uur.
Vanaf 25 juni lanceren we ook de nieuwste Magnetic producten en kleuren. Houdt onze Social Media in de gaten, want ik maak binnenkort bekend wat we allemaal binnen krijgen. Alles is super mooi! 

Vorige maand mocht ik op 21 mei alweer 40 kaarsjes uitblazen. Ik ben die hele week enorm verwend voor mijn vrienden, familie en klanten. En als klap op de vuurpijl ging ik heerlijk een aantal dagen naar Ibiza met mijn vriendin. Echt genieten!

De trainsters Yvonne, Inge en Jessica zijn weer vol op bezig met de lessen in onze leslokalen. Er zijn groepen die de modules Gelpolish en Gel alweer hebben afgerond. We starten in juni nog met de avondopleiding en dagopleidingen starten in augustus. Wees er snel bij, want de opleidingen staan bijna vol. 
Naast de opleiding Nagelstyling staan de nagelcursussen en beautycursussen ook weer ingepland, dus neem een kijkje op de website of er wat leuks voor je bij zit. 

De Gelpolish van Magnetic staat in de maand juni bij ons centraal. Je krijgt 20% korting op de Gelpolish Colors en ik geef de hele maand allemaal tips&tricks op de instastories van Instagram. Volg je mij nog niet? Het is best de moeite waard ;-). 

Ik wens jullie nog een hele fijne, zonnige maand juni toe! 

Liefs,
Nicolle

Blogdatum: 18-06-2021


Help! De Finishing Wipe en Nail Cleanser is uit het assortiment!

de Finishing Wipe en Nail Cleanser zijn uit het assortiment van Magnetic. (Uit mijn hoofd heb ik alleen nog een aantal 100 ml. NC staan)

Hiervoor in de plaats kun je Prep&Wipe gebruiken. Dit is een 2 in 1 product. Hiermee maak je de nagelplaat schoon voordat er product op geplaatst wordt en hiermee haal je alle plaklagen weg.

Vind jij Prep&Wipe te heftig voor de huid van jouw klant en misschien ook wel voor jou zelf, dan kun je alcohol 70% of 80% er bij gebruiken. Doe het dan zo:

Gebruik altijd de Prep&Wipe voor de nagelplaat. Spray genoeg op de Nail Wipe en 'scrub' hiermee de nagelplaat schoon voor dat je verder gaat met Bond of Seal 'n protect. Voor het verwijderen van alle kleeflagen gebruik je dan de alcohol!

https://www.nail-academy-nicolle.nl/magnetic-prep-wipe

https://www.nail-academy-nicolle.nl/.../magn.../vloeistoffen

Heb je vragen, dan hoor ik het graag!

Liefs NIC

Blogdatum: 17-04-2021


Top Gels

Ohhhh er zijn zoveel verschillende Top Gels en welke is nu de beste?? Die vraag wordt ons vaak gesteld! Het is erg persoonlijk en door er mee te gaan werken merk je pas welke bij jou past.

Ik zal de meest gebruikte top gels van #magnetic aan je uitleggen.

Ben je een beginnend en/of allround nagelstyliste of Gelpolish styliste dan adviseren we altijd de Gelpolish Base&Top, want met deze zit je altijd goed! Deze is iets dikker en is flexibel dus hecht op alle producten goed. In de zomermaanden gebruik je daarvoor in de plaats de Soak off Top gel ivm uv filter. Wel altijd na het uitharden even de plaklaag verwijderen.

Daarnaast is de Suprême Finish Top Gel een topper als je houdt van een dunne top gel die na het uitharden klaar is (geen vervelende plaklaag verwijderen )

En natuuuuurlijk is de Extreme Matt Top Gel een must have. Matter dan mat!

Verder hebben we top gels in het assortiment voor speciale effecten zoals de Diamond Dust met een subtiele shimmer, de Holografic Glitter voor een multi glitter, de Magic Shine voor pigmenten of de Cat Eye, net nieuw in het assortiment.

Dat waren ze! Ik hoop dat ik je op weg heb geholpen bij de juiste keuze en als je vragen hebt, trek dan aan de bel!

Ps. Houdt er altijd rekening mee dat je na het uitharden even een paar minuutjes wacht met het verwijderen van de plaklaag en/of cuticle olie aanbrengen. De nagels kunnen anders wat dof uitslaan.

Blogdatum: 01-10-2020