Beauty Blog by Nic

Top Gels

Ohhhh er zijn zoveel verschillende Top Gels en welke is nu de beste?? Die vraag wordt ons vaak gesteld! Het is erg persoonlijk en door er mee te gaan werken merk je pas welke bij jou past.

Ik zal de meest gebruikte top gels van #magnetic aan je uitleggen.

Ben je een beginnend en/of allround nagelstyliste of Gelpolish styliste dan adviseren we altijd de Gelpolish Base&Top, want met deze zit je altijd goed! Deze is iets dikker en is flexibel dus hecht op alle producten goed. In de zomermaanden gebruik je daarvoor in de plaats de Soak off Top gel ivm uv filter. Wel altijd na het uitharden even de plaklaag verwijderen.

Daarnaast is de Suprême Finish Top Gel een topper als je houdt van een dunne top gel die na het uitharden klaar is (geen vervelende plaklaag verwijderen )

En natuuuuurlijk is de Extreme Matt Top Gel een must have. Matter dan mat!

Verder hebben we top gels in het assortiment voor speciale effecten zoals de Diamond Dust met een subtiele shimmer, de Holografic Glitter voor een multi glitter, de Magic Shine voor pigmenten of de Cat Eye, net nieuw in het assortiment.

Dat waren ze! Ik hoop dat ik je op weg heb geholpen bij de juiste keuze en als je vragen hebt, trek dan aan de bel!

Ps. Houdt er altijd rekening mee dat je na het uitharden even een paar minuutjes wacht met het verwijderen van de plaklaag en/of cuticle olie aanbrengen. De nagels kunnen anders wat dof uitslaan.

Blogdatum: 01-10-2020