Blog by Nic

Help! De Finishing Wipe en Nail Cleanser is uit het assortiment!

de Finishing Wipe en Nail Cleanser zijn uit het assortiment van Magnetic. (Uit mijn hoofd heb ik alleen nog een aantal 100 ml. NC staan)

Hiervoor in de plaats kun je Prep&Wipe gebruiken. Dit is een 2 in 1 product. Hiermee maak je de nagelplaat schoon voordat er product op geplaatst wordt en hiermee haal je alle plaklagen weg.

Vind jij Prep&Wipe te heftig voor de huid van jouw klant en misschien ook wel voor jou zelf, dan kun je alcohol 70% of 80% er bij gebruiken. Doe het dan zo:

Gebruik altijd de Prep&Wipe voor de nagelplaat. Spray genoeg op de Nail Wipe en 'scrub' hiermee de nagelplaat schoon voor dat je verder gaat met Bond of Seal 'n protect. Voor het verwijderen van alle kleeflagen gebruik je dan de alcohol!

https://www.nail-academy-nicolle.nl/magnetic-prep-wipe

https://www.nail-academy-nicolle.nl/.../magn.../vloeistoffen

Heb je vragen, dan hoor ik het graag!

Liefs NIC

Blogdatum: 17-04-2021


Top Gels

Ohhhh er zijn zoveel verschillende Top Gels en welke is nu de beste?? Die vraag wordt ons vaak gesteld! Het is erg persoonlijk en door er mee te gaan werken merk je pas welke bij jou past.

Ik zal de meest gebruikte top gels van #magnetic aan je uitleggen.

Ben je een beginnend en/of allround nagelstyliste of Gelpolish styliste dan adviseren we altijd de Gelpolish Base&Top, want met deze zit je altijd goed! Deze is iets dikker en is flexibel dus hecht op alle producten goed. In de zomermaanden gebruik je daarvoor in de plaats de Soak off Top gel ivm uv filter. Wel altijd na het uitharden even de plaklaag verwijderen.

Daarnaast is de Suprême Finish Top Gel een topper als je houdt van een dunne top gel die na het uitharden klaar is (geen vervelende plaklaag verwijderen )

En natuuuuurlijk is de Extreme Matt Top Gel een must have. Matter dan mat!

Verder hebben we top gels in het assortiment voor speciale effecten zoals de Diamond Dust met een subtiele shimmer, de Holografic Glitter voor een multi glitter, de Magic Shine voor pigmenten of de Cat Eye, net nieuw in het assortiment.

Dat waren ze! Ik hoop dat ik je op weg heb geholpen bij de juiste keuze en als je vragen hebt, trek dan aan de bel!

Ps. Houdt er altijd rekening mee dat je na het uitharden even een paar minuutjes wacht met het verwijderen van de plaklaag en/of cuticle olie aanbrengen. De nagels kunnen anders wat dof uitslaan.

Blogdatum: 01-10-2020