Beauty Event

BEAUTY EVENT | NAIL ACADEMY NICOLLE

We hebben weer een heel leuk Beauty Event ingepland op zondag 07 en maandag 08 april. Tijdens deze 2 dagen lanceren wij de nieuwste producten van onze top merken en kun je jouw beauty-inkopen doen met leuke kortingen. Daarnaast kun deelnemen aan een inspirerende workshop of presentatie op het gebied van Nailart, of Social Media. Er zijn demonstraties in Wimperextensions, Wimperlifting en nieuwe producten. 
Voor een hapje&drankje wordt gezorgd! 
GRATIS WORKSHOP | FUN ART BY SIMONE
Je kan deelnemen aan een gratis Nail Art Workshop van Simone. Simone staat er om bekend snelle, leuke Nailart designs te kunnen bedenken die eenvoudig toepasbaar zijn in (drukke) salons. De Workshop is ongeveer een uur en je leert hele leuke combinaties te maken met Nailin Wraps, Stempels en Foil.  

Zondag:
10.30 - 11.30 uur (VOL geboekt)
13.00 - 14.00 uur (VOL geboekt)
15.00 - 16.00 uur (VOL geboekt)
Maandag:
10.00 - 11.00 uur
Gelieve aan te melden voor deze workshop door te mailen naar cursus@nail-academy-nicolle.nl.

GRATIS PRESENTATIE | SOCIAL MEDIA 
Social media, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder! Het is een belangrijk medium geworden wat iedereen elke dag gebruikt. Marianne neemt jullie mee in de wereld van social media kanalen en laat jullie zien hoe je dit optimaal kan gebruiken. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

- Creeer je eigen stijl
- Blijf dicht bij jezelf
- Hoe versla je het algoritme
- Bepaal je doel en doelgroep
- Een fabulous fotofeed
- Tips & tricks
- Welke hashtags kan je het beste gebruiken?
- Instastories
- Bedrijfsprofiel

Zondag:
11.00 - 12.00 uur 
13.00 - 14.00 uur
15.00 - 16.00 uur

Gelieve aan te melden voor deze presentatie door te mailen naar cursus@nail-academy-nicolle.nl.


DEMONSTRATIE | WIMPEREXTENSIONS&WIMPERLIFTING

Ben jij ook al een tijdje nieuwsgierig naar de nieuwe cursussen in Lash Lift en Wimperextensions? Jessica gaat van alles vertellen tijdens een demonstratie. Dit kan op de oefenpop, maar jij mag ook gaan liggen om het zelf te ervaren. Tijdens de demonstraties heeft Jessica uiteraard ook tijd om jouw vragen over Jacky M Lashes te beantwoorden in onze groothandel. Werk jij al als Wimperextension-syliste, maar wil je graag overstappen op ons merk of heb je vragen over de behandeling, dan ben je van harte welkom!
Jessica is alleen op zondag aanwezig. 

DEMONSTRATIE | MAKE-UP
We krijgen een bliksem bezoek van Joyce, onze Visagie trainster. Zij kan jou van 10.00 - 12.00 uur helpen met het uitzoeken van jouw voorjaars-look. Klim op de visagiestoel en laat je verrassen! Ben je nog een aanvulling nodig in jouw Make-up Case dan helpt ze jou uiteraard ook graag. 
Joyce is alleen op zondagochtend aanwezig. 

DEMONSTRATIE | NEW PRODUCTS
Zoals jullie van ons gewend zijn lanceren wij weer veel nieuwe producten van top merken tijdens ons Beauty Event. Bij een heel aantal nieuwe producten geeft Inge jou graag meer informatie, laat ze jullie van alles zien en mag je zelf ook even wat testen aan onze demonstratietafel. 
Magnetic: 
  • Fiber Coat
  • Supreme Finish Top Coat 
  • Power Vent (tafelafzuiging)
  • The Dome Ledlight 
  • New Gelpolish Colors
  • En nog veel meer Nail Stuf..... 

Moyra:

  • Stempelen met Foil
  • Stempelen met Gelpolish

Inge is alleen op zondag aanwezig voor de demonstratie en de uitleg over de nieuwe producten, maar op maandag zijn er andere dames om jou te helpen!


We zien jou graag tijdens onze Beauty Event Dagen op zondag 07 of maandag 08 april. We zijn dan open van 10.00-17.00 uur.
Liefs,
Beauty Team
Nail Academy Nicolle