Cuticle advice.!

Cuticle advice. Weet jij alle ins&outs over je nagelriem?

Heb jij klanten met hele harde, vaste nagelriemen en krijg je ze bijna niet terug geduwd? Dan hebben wij voor jou de Magnetic Soft Solution , een fantastisch product om te gebruiken tijdens de prep-behandeling van een manicure-, Gelpolish-, Gel-, of Acrylbehandeling. Deze Soft Solution maakt vastzittende nagelriemen en overtollig pterychium los van de nagelplaat. De miniatuur scrubkorreltjes verzachten de huid en helpen je de nagelriemen voorzichtig terug te duwen, de nagelplaat wordt perfect schoon waardoor bijv. nagellak langer blijft zitten.

Zoals de meeste gediplomeerde stylistes weten is dat het pterychium wat op de nagel bij de cuticles blijft zitten, weg gehaald moet worden en dat de hechting van een product verhoogd. Dit wordt voorzichtig gedaan met de scherpe kant van de metalen bokkenpoot of nog beter, met een elektrische vijl en dan met de Diamond Cuticle bit. 
Zet de vijl op 8.000-10.000 toeren en vijl voorzichtig langs de cuticle en side walls. Ga nooit te ver! Vervang regelmatig je bitje, want een versleten bitje werkt weer tegen. 

Het is ontzettend belangrijk om je klanten te adviseren om 1-2 keer per dag een Cuticle oil te gebruiken! Dit is geen verkooppraatje, maar het heeft echt een belangrijke functie. Wanneer klanten iedere dag Cuticle oil gebruiken rondom de nagel is dit uiteraard voor de verbetering van de nagelriemen, maar ook voor de conditie van de natuurlijke nagels.
De natuurlijke nagel droogt erg uit uit bij veel contact met water, ook wanneer er een kunststofproduct op zit. Hierdoor kunnen natuurlijke nagels gaan nagels splijten, breken, etc. en zal het product sneller loslaten bij de vrije top.

Vertel waarom het gebruik van een Cuticle oil belangrijk is. Deel je kennis & advies, klanten waarderen dat en dat stimuleert uiteraard tot verkoop ;-)! 

Veel plezier met het uitwisselen van je adviezen!

Liefs,
Nicolle