Gel in summer.!

Gel in Summer.! 

Elke Gel voor kunstnagels wordt door warmte aanzienelijke dunner om mee te werken. Ook Gelpolish! Kijk uit dat deze niet tegen de huid (cuticle/side-walls) van de klant uitvloeit, want hierdoor ontstaat lifting! Werk nagel voor nagel wanneer je de nagels opbouwt, anders heb je meer vijlwerk achter af. Beter voorkomen, dan genezen ;-) 

Gebruik in de zomermaanden Gels met een hogere viscositeit. Werk je met de Flash Builder Thin, neem dan nu de Flash Builder Thick (104134). Werk je met de Standard Builder, neem dan nu de Sculpting Fiber Builder (104144). 
Ben je Gelpolish styliste, pak dan de Building Base for Gelpolish als basis laag en verstevig de natuurlijke nagels net iets meer, zodat de klanten geen 'nagel-pech' hebben op hun vakantie. 

In de zomermaanden kunnen de Gels sneller een warmte ontwikkeling op de nagels geven wanneer de klant de hand in de UV-LED lamp legt. Waarschuw je klant en laat de klant de hand 3 seconden in de lamp gaan, dan er uit, weer 3 seconden in de lamp gaan, dan er uit. Herhaal dit een aantal keren en hardt de Gel verder uit tot de gewenste tijd. De uitharding zal hierdoor in de 1e minuut worden vertraagd en zij zal geen warmte op haar nagels voelen. 

Werk Gelpolish kleuren af met een Top Gel waar een UV filter in zit. Bij voorkeur de Soak off Top Gel (105002) en Ultra Top Gel (104138). Kleuren kunnen sneller lichter worden als er geen Top Gel met een UV filter wordt gebruikt. 

Ik hoop dat je wat opgestoken hebt van mijn Gel-tips!

Liefs,
Nicolle