Hurry Up.!

HURRY UP. - Tijd, tijd, tijd....veel nagelstylistes zijn vaak bezig met tijd. Want tijd kost geld! Maar heb je er al eens over nagedacht dat de juiste kwaliteit van nagels uiteindelijk ook geld kost, of zelfs oplevert?

Als je nog niet zo lang werkzaam bent in je salon of je werkt maar een aantal uren in de week als styliste, verwacht dan niet dat je dan direct binnen een bepaalde tijdsduur kunt opvullen.
Je moet echt 'kilometers afleggen' in de technieken, zodat je weet wat je doet en waarom je iets doet. Probeer je eerst de focussen op het zetten van nagels waar je 'u' tegen zegt.

Ga de strijd aan met je zelf en leer van elke klant. Analyseer je werk keer op keer en bedenk wat de volgende keer anders kan, of zelfs beter. Maak foto's van je eigen werk, kijk hier goed na en plaats niet alles vervolgens op Social Media. (Ik kies ook alleen maar de beste foto's uit, met de strakste nagels en de mooiste handen :-) ) Bovendien is het geen 'must' om 2 handen te fotograferen, 4 nagels die prachtig zijn gelukt is ook 'enough'!

Hey! Ga jij nadenken over hoe je werkt in jouw nagelstudio?
Dan ga ik nadenken over hoe ik jou binnenkort kan helpen!

Verder vertel ik nog niks, en ook ik ga de tijd er voor nemen om hier op terug te komen. :-)

Good luck & Take your time! Liefs, Nicolle