Laatste nieuws

Openingstijden.

Je bent vanaf maandag 25 mei weer welkom in onze groothandel.
De groothandel is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00-17.30 uur. We hebben nog geen koopavond op woensdag en zijn op donderdag gesloten.
Wel hebben wel een aantal belangrijke huisregels:
  1. Parkeer de auto of fiets achter ons pand,
  2. Kom binnen via de achteringang,
  3. Groet ons ;-)
  4. Handen wassen en/of desinfecteren,
  5. Pak een winkelmandje,
  6. Shop doelgericht en maak er nog niet direct een hele winkelsessie van (al weet ik dat dit heel lastig is in onze winkel),
  7. Betaal bij voorkeur met de pin,
  8. Neem jouw tas met nagelproducten in ontvangst,
  9. Wij wensen jou een fijne dag,
  10. Alles wordt daarna door ons gedesinfecteerd.

We hopen dat iedereen zijn of haar gezonde verstand gebruikt en niet met een verkoudheid of griep ons pand bezoekt.
Hanteer 1,5 meter afstand tussen mede 'shoppers' en mijn personeel. 
Kom niet met meerdere personen tegelijk, want het gezellig shoppen bij ons is helaas nog niet mogelijk. Als je niet met een doel bij ons hoeft te zijn dan vragen we je om niet te komen. 
Ons advies is om nog steeds zoveel mogelijk te winkelen op onze online groothandel en het dan te laten verzenden of komen afhalen.

Heb je vragen tijdens het online winkelen dan kun je met ons chatten via onze website!

Wij zijn bezig met het plannen van de cursussen en deze komen binnenkort weer online. De opleiding Nagelstyling start op vrijdag 11 september. Klik op de link voor de informatie.

Liefs NIC
Team Nail Academy Nicolle
Datum: 23 mei 2020


Even geduld aub...

Wat moeten we een geduld hebben, of niet!? Man, man, man. Wat een toestand! 
Iedere ondernemer ging gisteren vast weer met gemengde gevoelens naar bed na het kijken van de persconferentie. Aan de ene kant hebben we alle begrip dat we niet open kunnen omdat het gewoonweg nog niet veilig is, maar aan de andere kant hadden we gehoopt dat we al wat plannen konden maken en na een datum toe konden werken. 
Ik ben ontzettend blij met de bestellingen die nog via de webshop binnenkomen, een fijn telefoon gesprek met een klant of even wat langer buiten zitten met collega's. We gaan nog meer waarderen dat alles niet vanzelfsprekend is en dat geluk in de kleine dingen zit. En ja....hier heb ik ook 2 jaar over moeten doen om dit te beseffen omdat in 2018 mijn eigen lichaam al dacht: dikke doei, ik heb er geen zin meer in! Ik ben zelf gelukkig een positief mens, en mag van geluk spreken met ook nog eens positieve mensen om mij heen. Ik leef momenteel met de dag en werk niet volgens een planning. We hebben nu de groothandel lekker op de kop en volgende week zien we wel weer.

We moeten geduld hebben.....sterkte voor jullie! 

Dikke kus NIC

Datum: 21 april 2020


Belangrijke mededelingen.

De opleidingen en cursussen zijn helaas gecanceld en de cursisten zijn persoonlijk per mail ingelicht. Wanneer er weer groen licht is zullen wij z.s.m. de nieuwe data/datum mailen. Volg jij nu de opleiding nagelstyling en heb je tijdens het oefenen vragen? Dan kun je je aanmelden voor ons forum: https://www.facebook.com/groups/863013300429331/ of neem contact met ons op per mail of telefoon.

In deze bizarre situatie kunnen wij maar 1 ding doen om nog een beetje omzet te houden en dat kan d.m.v. product verkoop. Wij hebben S.O.S. nagelkits met verzorgende producten voor jullie samengesteld die jullie kunnen adviseren aan je klant. Bij deze sets hebben we genoteerd wat je met de producten kunt doen en waarom het belangrijk is om het te gebruiken. De teksten mag je uiteraard gebruiken voor jouw eigen marketing! https://www.nail-academy-nicolle.nl/nagelgroothandel/s-o-s-nagel-kits
Wij leveren er plastic cadeauzakjes bij, dus dan kun je ze ook nog inpakken met je visitekaartje!
Daarnaast kun je in deze tijd de LONGLASTING nagellak aan je klant verkopen zodat ze de uitgroei enigszins kunnen bij werken door de nagels hiermee te lakken. Het voordeel van deze nagellak is dat deze 2x langer blijven zitten dan een gewone nagellak. Wij geven op dit assortiment 15% korting t/m eind april!

De groothandel hebben wij uit voorzorg gesloten. Je kan alleen via de online groothandel inkopen doen! www.nail-academy-nicolle.nl
De levertijden kunnen wel wat langer duren dan dat je normaal van ons en de DHL gewend bent. Wil je je pakket komen afhalen? Dat kan ook in overleg!

Heb je vragen, dan horen we het graag!!!

Ik wens jullie veel succes en sterkte de komende periode en laten we virtueel blijven communiceren 

Liefs Nic en team Nail Academy Nicolle