Mededelingen omtrent Corona virus

Belangrijke mededelingen.

Wij hebben vandaag een belangrijke beslissing genomen! We gaan sowieso tot 28 april helemaal dicht. 

De opleidingen en cursussen zijn al gecanceld en de cursisten zijn persoonlijk per mail ingelicht. Wanneer er weer groen licht is zullen wij z.s.m. de nieuwe data/datum mailen. Volg jij nu de opleiding nagelstyling en heb je tijdens het oefenen vragen? Dan kun je je aanmelden voor ons forum: https://www.facebook.com/groups/863013300429331/

De groothandel hebben we per direct gesloten. 
Je kan alleen via de online groothandel inkopen doen! www.nail-academy-nicolle.nl
Wij kunnen leveren zo lang de DHL onze pakketten blijft leveren. De levertijden kunnen wel wat langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Wil je je pakket komen afhalen? Dat kan in overleg!

Zijn er vragen dan kun je met ons chatten via de webshop, bellen of mailen!

Ik wens jullie veel succes en sterkte de komende periode en laten we virtueel blijven communiceren :-)

Liefs Nic en team Nail Academy Nicolle


Beauty Event | 05/04/2020

Beste collega's,

Uit voorzorg op wat er allemaal nog komen gaat, wat betreft het Corona virus, hebben wij besloten om ons Beauty Event op zondag 05 april te annuleren.
Wij hopen dat we tijdens ons najaar Event het leuke programma kunnen neerzetten wat we van plan waren en dan zijn jullie uiteraard van harte welkom. 

Wel geven wij dat hele weekend, van zaterdag 04 t/m maandag 06 april, kortingen op onze online nagelgroothandel. Ook zullen wij de nieuwe producten lanceren en vanaf maandag 06 april uitleveren. Wat er allemaal komt zullen wij jullie z.s.m. laten weten.

Voor nu gaan al onze opleidingen en cursussen gewoon door. Wil je ons wel laten weten als je ziek bent? Want dan hebben wij liever dat je niet ons pand betreedt en zoeken wij samen graag een andere oplossing. 

Wij hopen op jullie begrip!

Liefs Nicolle en Team Nail Academy Nicolle