Nieuwsgierig naar het nagelmerk Magnetic?

Overstappen naar Magnetic?

Ben jij nagelstyliste en ben je nog steeds op zoek naar een professioneel merk die alles te bieden heeft? Dan willen wij je graag kennismaken met het merk Magnetic. Ons team werkt al meer dan 20 jaar met Magnetic in de nagelstudio en Nail Academy Nicolle is al meer dan 16 distribiteur van Magnetic.....dat zegt genoeg, toch? ;-) 

Magnetic is een vooraanstaand Nederlands cosmeticamerk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van nagelproducten voor professionele nagelsalons. Het assortiment van Magnetic bevat alles wat je als nagelstyliste nodig hebt in de studio. Van krachtige nagelproducten, zoals PowerGels, Acryls, gewone Gels en Gelpolish tot instrumenten zoals vijlen, nagelschaartjes en lampen, bij Magnetic vind je alles wat je nodig hebt om jouw klanten van prachtige nagels te voorzien. De Magnetic nagelproducten kenmerken zich door hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. En de verhouding prijs:kwaliteit is ook nog eens goed! 

Neem alvast een kijkje op onze webshop en je kunt een afspraak met ons maken voor meer informatie. Ook geven wij gratis product trainingen die je bij kunt wonen.

Zien we jou?

Liefs Nicolle