Author Image

Opleiding Nagelstyling

Welke opleiding past bij jou?

Ben jij op zoek naar een afwisselend beroep, houd je van beauty en verzorging, ben je praktisch ingesteld en houd je ervan om met mensen te werken? Dan is nagelstyliste worden echt iets voor jou. Geen dag is hetzelfde als nagelstyliste. Waarom? Je hebt de mogelijkheid om eindeloos creatief te zijn met allerlei verschillende producten en stijlen, je bent zelfstandig, je maakt je eigen keuzes en bent baas over jouw eigen agenda. Wij bieden unieke en complete opleidingen in nagelstyliste aan die naar eigen wens en vraag zijn in te delen.

nagelstyliste worden

Wil jij aan de slag als nagelstyliste, maar heb je geen idee waar je moet beginnen en heb je geen of weinig voorkennis in het nagelvak? Dan is de 5-daagse Gelpolish Styliste incl. BIAB-opleiding een uitstekende eerste stap. BIAB-behandelingen worden immers steeds populairder. Het is een behandeling waarbij wordt gefocust op het versterken van de natuurlijke nagel. Na het afronden van deze opleiding kun je direct jouw eigen nagelsalon starten en ligt jouw focus op nette natuurlijke nagels.

Wil jij naast korte nagels ook verlengingen maken in jouw salon, dan is de opleiding Allround Nagelstyliste beter geschikt voor jou. Tijdens deze opleiding leer je naast BIAB verlengen met PowerGels en Gels met behulp van tips en sjablonen. Deze opleiding bieden wij ook verkort aan op de woensdagavond.

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic