Opleiding Nagelstyling

Wil jij nagelstyliste worden en een eigen nagelsalon beginnen? Meld je dan aan voor de opleiding bij Nail Academy Nicolle. De opleidingen bevatten theorielessen, praktijklessen en lessen over het runnen van een salon. De lessen worden gegeven door een ervaren docent en na het afronden van de opleiding ben jij een vakbekwame nagelstyliste die helemaal klaar is voor het starten van jouw salon.

Tijdens onze 12-daagse opleiding leer je perfecte salon nagels maken met de belangrijkste systemen: Gelpolish, Gel en Acryl of PowerGel. Je bent allround wanneer je naast Gelpolish ook 2 techniek producten kent. Op die manier kun je al jouw klanten voorzien van mooie nagels. Wat bij klant A goed hecht, hoeft bij klant niet goed te hechten. Zo kun je altijd switchen van product. 

Tijdens de 1e module Gelpolish leer je alles over het zetten van mooie, verzorgde gelpolish nagels. Zo leer je niet alleen hoe je gelpolish aan kunt brengen, maar ook alles over de anatomie van de natuurlijke nagel, hoe je de natuurlijke nagel verstevigt en hoe je een nabehandeling uitvoert.
Maar voor de klanten die graag direct lange nagels willen hebben zijn we een techniek product nodig. Dit kan met Gel, PowerGel of Acryl. 
Gel is een vloeibaar product die je in lagen aanbrengt. Gels zijn er in verschillende hardheden en diktes, en is voor iedere nagelplaat geschikt. 
PowerGel is de nieuwste technologie op het gebied van nagels. Het is een gel die verwerkt als acryl, maar die je net als bij gel de tijd geeft om een mooie nagel te styleren. De PowerGel heeft de sublieme hechting van Gel, voelt natuurlijker en lichter dan Acryl. 
Acryl is van alle techniek producten het hardste systeem en is een aan de lucht drogend systeem dat bestaat uit een poeder en een vloeistof. Dit vraagt om een snelle werkwijze. Bij acryl is het van groot belang dat je voldoende controle over jouw penseel en product, want het product hardt al uit tijdens het modelleren! Bij Acryl komt er een bepaalde geur vrij tijdens het werken. Dit is niet zo bij Gel en PowerGel. 

In onze opleidingen combineren wij techniek, ondernemerschap, marketing en zelfontwikkeling zodat jij voorbereid bent op jouw carrière als nagelstylist!

Twijfel je nog over welke opleiding het beste bij je past? Dan kun je een afspraak met ons maken en helpen jou graag bij jouw keuze.

De nieuwe startdata is:

  • Avond opleiding Gelpolish&Gel op woensdagavond 27 oktober 2021
  • Dagopleiding Allround (Gelpolish&Gel&Acryl) op maandag 11 januari 2022
  • Dagopleiding Allround (Gelpolish&Gel&Acryl) op vrijdag 21 januari 2022
  • Dagopleiding Gelpolish&PowerGel op dinsdag 01 maart 2022

De opleiding Nagelstyling Allround bestaat uit de volgende Modules:

  • Module Gelpolish - 2 lesdagen
  • Module Geltechnieken - 6 dagen
  • Module PowerGel of Acryltechnieken - 4 dagen

Totaal: € 2.200,00
Inclusief lesboeken, producten, Kick off elektrische vijl en LED lamp. 

Bij deze opleiding krijg je gratis:

  • Examentraining ter waarde van € 99,00 

We bieden ook een 8-daagse Opleiding Nagelstyling aan in Gel, Acryl of PowerGel, klik op deze link voor de informatie.

Nail Academy Nicolle

De Vos van Steenwijklaan 41
7902 NN Hoogeveen