×Elke woensdag koopavond van 18.00 - 21.00 uur. Tijdens de koopavond 10% korting op alle producten, ook geldig op onze webshop!
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Nagel cursussen

Wil jij jouw vaardigheden verbeteren, mooie on-trend nagels leren zetten en altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied? Bij Nail Academy Nicolle vindt je een uitgebreid aanbod nagel cursussen en nagel workshops. Onze nagel cursussen en workshops bevatten een theoriemoment en een praktijkmoment, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht. De cursussen en nagelworkshops worden afgesloten met een deelnamecertificaat. Bij elke cursus vindt je uitgebreid informatie over de opzet, de data, de mogelijkheden en de kosten. Heb je vragen over één of meerdere van onze nagelcursussen en/of -workshops? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Het verschil tussen een cursus en een workshop

Bij Nail Academy Nicolle vind je nagelopleidingen, nagel cursussen en nagel workshops. Het kan lastig zijn om deze drie van elkaar te onderscheiden:

  • Tijdens een nagelopleiding leer je alles over nagels. Van de basics tot specialistische technieken en salonmanagement, na een Opleiding Nagelstylist ben jij een volwaardige nagelstylist.
  • Een nagel cursus kan gezien worden als aanvulling op je opleiding. Een nagelcursus heeft een kortere doorlooptijd dan een opleiding. Bij een nagel cursus leer je nieuwe technieken en werkwijzen.
  • Een nagel workshop is zeer geschikt om kennis te maken met een bepaald onderwerp en/of product. Workshops zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Onze cursussen en workshops

Bij Nail Academy Nicolle kun je diverse nagel cursussen en workshops volgen. Elke nagel cursus en nagel workshop beslaat een ander deel van nagelstyling. Wij hebben onze cursussen en workshops onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo zie je in één oogopslag welke cursus het beste bij je past.

Nailart cursussen en workshops

Wil jij jouw kennis wat betreft nailart uitbreiden, kennis maken met nieuwe technieken en trends en unieke nagels leren zetten? Dan zijn de nailart workshops en cursussen iets voor jou. Bij ons kun je de volgende workshops volgen:

  • Workshop Ombrè&Sugaring Nailart: Tijdens deze nagelworkshop leer je met welke kleuren je de beste ombrè resultaten krijgt en hoe je de nagels afwerkt met een ‘sugar look’ effect.
  • Workshop Animal Prints: Leer hoe je de beste animal prints maakt met behulp van schilder- en 3D technieken.
  • Workshop ‘A lot of Stones’ Nailart: Opvallende nailart creëren met strass steentjes en bullions? Tijdens deze workshop leer je alle ins en outs over deze bijzondere vorm van nailart.

Wil jij jouw vaardigheden op het gebied van nagelstyling verbeteren? Volg een nagelcursus bij Nail Academy Nicolle. Verbeter je algemene kennis, creativiteit en vaardigheden op het gebied van nailart met de Cursus Nailart, of volg Cursus 3D Nailart with PlastiGels als je wil leren hoe je prachtige 3D nailart maakt. Liever leren hoe je de meest realistische schilderingen op nagels aanbrengt? Dan is de Cursus One Stroke Nailart Level 1 iets voor jou. Door jouw kennis op het gebied van nagelstyling steeds uit te breiden met behulp van een nagel cursus kun jij jouw klanten altijd naar hun wens bedienen.

Cursussen gellak

Werk jij veel met gellak of wil je daar mee gaan werken? Verbeter jouw skills met onze nagelcursussen voor gellak. Tijdens Cursus Gelpolish Level 1 leer je alle beginselen van het lakken met gellak. Na de nagelcursus kun je gelijk aan de slag. Wil jij een gellak specialist worden? Volg dan na Level 1 ook de Cursus Gelpolish Level 2 en de specialisatiecursus Babyboom Nails with Gelpolish. Zo wordt je een echte expert op het gebied van gellak.

Algemene nagel cursussen

Wil jij een nagelstudio starten? Dan zijn technische vakkennis en kennis van alle zakelijk aspecten van groot belang. Tijdens de Cursus Salonmanagement leer je alles over ondernemerschap en het runnen van een eigen salon. Zo ga je goed voorbereid het ondernemerschap tegemoet. Daarnaast bieden wij een aantal nagelcursussen aan die ervoor zorgen dat ook jouw technische vakkennis en vaardigheden op peil blijven:

  • Coaching tot Perfectie: Met de perfectietrainingen biedt Nail Academy Nicolle technische ondersteuning aan beginnende en gevorderde nagelstylistes. Bij Coaching tot Perfectie komen nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen uitvoerig aan de orde en wordt uitgebreid ingegaan op de problemen en vragen van alle deelnemers. Tijdens de nagel cursus Coaching tot Perfectie leer je dus zowel van de docent als van jouw medecursisten.
  • 2 daagse Cursus Perfecte E-manicure: Tijdens de tweedaagse E-Manicure Masterclass leer je hoe je de perfecte manicure behandeling uitvoert op ieder huidtype, waardoor de nagels van jouw klanten langer mooi blijven en jij meer tijd krijgt in jouw agenda.
  • Cursus Elektrisch vijlen: Goed kunnen vijlen is zeer belangrijk om een goed set nagels af te kunnen leveren. Vijlen met de hand is echter arbeidsintensief en kost veel tijd. Tijdens de Cursus Elektrisch vijlen leer je om te gaan met een elektrische vijl, zodat het vijlen minder tijd en energie kost.

Magnetic cursussen

Voor ervaren nagelstylistes bieden wij de Workshop PowerGel by Magnetic aan. Tijdens deze workshop leer je de theorie over PowerGels en leer je te werken met de PowerGels. Wil je na deze cursus verder leren werken met PowerGels? Dan is de Cursus Babyboom Nails with PowerGels iets voor jou. Door in jouw salon te werken met PowerGels kun jij jouw klanten sterke nagels aanbieden die weken lang mooi blijven.

Seizoensgebonden nagelcursussen

Bij Nail Academy Nicolle vindt je ook een aantal seizoensgebonden nagel cursussen. Door de website in de gaten te houden en je in te schrijven voor de nieuwsbrief ben jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste seizoensgebonden nagelcursussen en nagelworkshops, zodat jij jouw klanten altijd naar wens kunt bedienen.

Verbeter jouw vaardigheden en schrijf je in voor een nagelcursus

Jouw skills op het gebied van nagelstyling verbeteren, mooie nagels leren zetten en jouw klanten aan je binden? Schrijf je vandaag nog in voor één of meerdere van onze nagelcursussen en/of -workshops. Heb je vragen over onze cursussen en/of nagel workshops? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

alt
Hey! Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, cursussen en beauty trends?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze privacy verklaring.