Cursus Fantasy French with Inlay

99,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) 99.00
Producten Je werkt met je eigen producten, na aanmelding ontvang je een mailtje met een overzicht van de producten.
Model Je dient zelf een model mee te nemen met gezonde, lange nagelbedden, zonder product. Geen nagelbijter of korte nagelbedden.
Vooropleiding Opleiding nagelstyling
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Deze cursus Fantasy French is een super gave les waarbij je de juiste nagelbedverlenging met PowerGel leert maken, gecombineerd met een prachtige Fantasy French, bestaande uit meerdere kleuren gels. Met Gelpolish gaan we marmeren en faden, daarbij leer je materialen, zoals flakes en confetti te verwerken, zodat je een prachtig 3D effect krijgt! We nemen tijdens de les de nagelvorm Almond onder de aandacht.

Vooropleiding

Om aan deze cursus mee te kunnen doen heb je wel ervaring nodig in het zetten van PowerGel op Nail Forms.

Inhoud

 • Nagelbedverleninging met PowerGel
 • Reverse french techniek
 • Fantasy French met verschillende kleuren en inlay
 • Almond vorm perfectioneren
 • Werken met nail form/sjablonen

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Je dient zelf een model mee te nemen met gezonde, lange nagelbedden, zonder product. Geen nagelbijter of korte nagelbedden.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt een model nodig voor deze cursus. Dit model heeft product op haar nagels met een uitgroei van minimaal 2 weken. Zij mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De prijs van de training is € 99,00

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, PowerGel