BO.LASH

Wimpers spelen een belangrijke rol voor je uitstraling. Met BO.Lash wimperproducten en behandelingen kun je een verleidelijke wimperlook creëren die je uitstraling naar een hoger niveau tilt. Bij onze groothandel vind je alles wat je nodig hebt om dit hoogstaande beautymerk toe te voegen aan jouw salon. Heb je vragen over BO.Lash? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom langs in onze fysieke groothandel.

BO.LASH

37 Resultaten

BO.Lash: De kracht van je eigen wimpers

Wimpers kunnen een grote impact hebben op je algehele uitstraling. Of je nu droomt van volle, lange wimpers voor een avondje uit of een subtiele, natuurlijke look voor dagelijks gebruik, BO.Lash heeft de producten en technieken om aan al je wensen te voldoen. Wimperverzorging is een kunst op zich, en BO.Lash staat bekend om zijn innovatieve benadering om wimpers te transformeren en zelfvertrouwen te stimuleren.

BO.Lash is een in 2016 opgericht Amsterdams schoonheids- en levensstijlmerk dat zich richt op vrouwen over de hele wereld. De missie van BO.Lash is om elke vrouw te laten stralen met #iconiclashes, ongeacht leefstijl, werk en leeftijd. Wereldwijd genieten vrouwen van allerlei leeftijden van de professionele BO.Lash wimperbehandelingen.

Met de producten van Bo.Lash laat je alle vrouwen stralen met hun prachtige oogopslag.

De producten van BO.Lash bij Nail Academy Nicolle

Van BO.Lash Lash Lifting tot BO.Lash Wimperextensions, het assortiment van BO.Lash bevat allerlei behandelingen om jouw klanten van prachtige wimpers te kunnen voorzien. Zoals het een echte professional betaamd is BO.Lash altijd op zoek naar de nieuwste applicatietechnieken en behandelingen, zonder daarbij kwaliteit, veiligheid en hygiënisch werken uit het oog te verliezen. Door te werken met de producten van BO.Lash werk je altijd met de allernieuwste technieken en kan jij jouw klanten elke keer opnieuw van iconische wimpers voorzien.

Binnen het assortiment van onze groothandel vind je dan ook diverse producten van BO.Lash terug om jouw beautysalon nog verder uit te breiden en een complete BO.Lash behandeling te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan de wimperlijm van BO.Lash, de BO.Lash Make-up removers, BO.Lash tweezers en pincetten en de overige BO.Lash benodigdheden.

BO.Lash toevoegen aan je salon

Wil je BO.Lash-producten toevoegen aan je beautysalon om je klanten te voorzien van prachtige wimper looks? Bestellen is eenvoudig via onze groothandel. Als professional kun je bij ons een account aanmaken en je zakelijke bestelling plaatsen. Heb je vragen over het bestellen van BO.Lash-producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze beauty professionals staan niet alleen online, maar ook in onze fysieke groothandel in Hoogeveen klaar om je te assisteren. We delen graag onze kennis en expertise, zodat je de juiste producten vindt die bij jou en je klanten passen.

Breid je salon uit met de producten van BO.Lash en laat je klanten stralen.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is niet alleen een vooraanstaand opleidingsinstituut in Hoogeveen, maar ook een toonaangevende groothandel in nagel- en beautyproducten in Noord- en Noordoost-Nederland. Of je nu een professionele wimperstylist bent of wilt worden, wij bieden de benodigde opleidingen en producten om je vaardigheden te verbeteren en je klantenkring uit te breiden.

  • Officieel BO.Lash verkooppunt
  • Erkende opleider in de beauty branche
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze BO.Lash-producten? Of heb je vragen over andere merken in onze beautygroothandel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het bereiken van de perfecte wimperlook voor jou en je klanten.