2-daagse Cursus Gelpolish Basics

250,00
Meer informatie
Lesduur 2 dagen
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €250,-
Lespakket (€) €145,- of €75,-
Model Je hebt 1 model nodig voor deze cursus, zij komt mee op beide dagen.
Model eisen Zonder kunstnagels en geen nagelbijter.
Vooropleiding Niet nodig
Selecteer cursusdata
Keuze lespakket
Twin led lamp toevoegen
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Tijdens deze 2 dagen leer je op de juiste manier de nagels te lakken met een Gelpolish. Gelpolish is sterker en blijft langer zitten dan een traditionele nagellak, hierdoor bladert het minder snel af. Daarnaast is Gelpolish direct droog na uitharding in de lamp, waardoor je de nagels niet meer kan beschadigen. Er wordt een uitgebreide PREP-behandeling uitgelegd, dit is de voorbereiding van de natuurlijke nagel, omdat deze enorm belangrijk is voor de hechting van elk product. Daarna werken we met een Base gel, zodat de natuurlijke nagel ook een lichte versteviging krijgt en natuurlijk lakken we dit af met een mooie kleur en een Top Gel voor de glans. Uiteraard leren we jou ook de Gelpolish op een verantwoorde manier te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze cursus is geschikt voor mensen die hobbymatig met gellak werken, kennis willen maken met het nagelvak of voor schoonheidsspecialistes, kappers of pedicures die op een eenvoudige en snelle manier de nagels van de klanten willen lakken. Werk je al met gellak en loop je tegen dingen aan? Volg dan deze cursus om alle stappen van deze behandeling goed te leren.

Vooropleiding
Voor het volgen van deze cursus hoef je geen vooropleiding te hebben gedaan, en geen ervaring te hebben in het nagelvak.

Na afronding van de cursus
Na het volgen van deze cursus kun je doorstromen naar de opleidingen 'Natural Nail Stylist' of 'Allround Nagelstyliste' om je verder te ontwikkelen in het nagelvak. Je kunt ook 1 van de aanvullende de 1-daagse cursussen te volgen, zoals ‘Basis Salon Nailart’, ‘Stamping Nailart’ of een ‘Gel Bottle Dag’.

Inhoud

 • Basiskennis natuurlijke nagel
 • Juiste voorbereiding van de nagel
 • Hygiëne aspecten
 • Aanbrengen van Gelpolish
 • Gelpolish op een verantwoorde manier verwijderen
 • Tips & tricks

Deze opleiding wordt gegeven door

Inge Inge

Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdagen zijn van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Voor de lessen heb je één model nodig, die beide dagen mee komt. Dit model mag op dag 1 geen kunstproduct meer op de nagels hebben zitten en mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

Het lesgeld voor deze 2-daagse is € 250,00. Je kiest voor een professioneel lespakket van Magnetic (t.w.v. €170,- voor €145,-) of basis lespakket van BO.Nail (t.w.v. €86,- voor €75,-), daarnaast kan je er voor kiezen om een twin-led lamp (€60,- excl. btw) aan te schaffen. Deze ledlamp heb je nodig om de producten uit te harden. Heb je al een lamp, maar twijfel je of deze geschikt is? Een ledlamp moet aan de volgende eisen voldoen: de golflengte van de ledlamp moet tussen 375 en 425 nm zijn, de producten moeten binnen een minuut uitgehard zijn, de lamp moet aan het CE-keurmerk voldoen.

Magentic pakket BO.Nail pakket
Prep & Wipe 100ml spray 2 in 1 cleanser 100 ml
Podilon 100 ml spray Podilon 100 ml spray
Pro Pusher BO. Cuticle Pusher
Silky Smooth Nail Brush Nail Brush
Orange Woodstick 1 stuk Orange Woodstick 1 stuk
Building Base Clear BO. Soakable Base Gel 15 ml
Gelpolish Base&Top BO Soakable Top Gel 15ml (sticky layer)
Gelpolish Bond BO. Air Bond
Gelpolish Mey's Choice BO. Soakable Gel Polish #001 Just Red 15 ml
Disposable Hygienic Boomerang Special Blue-25 stuks BO. Hygiene File Refills 240 grit (10pc + core)
Disposable Hygienic Boomerang Special Zebra 180 grit-25 stuks BO. Hygiene File Refills 180 grit (10pc + core)
5 mini white blocks van Staleks 5 mini white blocks van Staleks
Cuticle Oil Peach 7,5 ml Cuticle oil tea tree 7ml

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.