Opleiding Nagelstyling Allround

2.670,00
Meer informatie
Lesduur 13 dagen
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €1750,-
Lespakket (€) €920,-
Model Ja, meerdere modellen nodig
Vooropleiding Niet nodig
Selecteer startdata
Nail Trainer (oefenhand)
Betalingsvoorkeur
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Heb je geen twijfels meer en heb jij de droom om als Nagelstyliste aan de slag te gaan? Dan is deze opleiding allround nagelstyling echt wat voor jou. Je leert perfecte salonnagels maken met Gelpolish, BIAB, PowerGel en Gel. Je bent allround wanneer je naast Gelpolish ook 2 techniek producten kunt aanbieden. Op die manier kun je al jouw klanten voorzien van mooie nagels en kun je het juiste advies geven tijdens een behandeling. Wat bij klant A goed hecht, hoeft bij klant B niet goed te hechten. Zo kun je altijd switchen van product. Wij hebben in deze 13-daagse opleiding gekozen voor de techniekproducten Gel en PowerGel omdat deze het meest worden gevraagd/gebruikt in nagelstudio's.

Start je carrière met de opleiding allround nagelstyling!

Tijdens de 1e module Gelpolish leer je mooie, verzorgde gelpolish nagels zetten. Naast het lakken met Gelpolish leren we jou alles over de anatomie van de natuurlijke nagel, het verstevigen van natuurlijke nagels met Rubberbase en hoe je een nabehandeling uitvoert. Met Gelpolish kun je geen verlengingen (lange nagels) maken. Om lange nagels te maken of te verstevigen hebben we andere producten nodig, bijv. Gel of PowerGel. 

Tijdens de 2e en 3e module leer je met Powergel en Gel te werken.  PowerGel is de nieuwste technologie op het gebied van nagels en zit tussen Gel en Acryl in. Het is een dikke gel die verwerkt als acryl, maar die je net als bij gel de tijd geeft om een mooie nagel te styleren omdat de PowerGel net als Gel pas uithardt in de ledlamp. De PowerGel heeft de sublieme hechting van Gel, voelt natuurlijker en lichter dan Acryl en heeft niet de geur van een acryl. PowerGel heeft veel mooie kleuren, zelfs met een sparkling! 

Gel is een traditioneel product die op alle type nagels goed zal hechten, door de flexibiliteit van het product. Ook is Gel, in tegenstelling tot PowerGel en Acryl, verkrijgbaar in verschillende hardheden en diktes zodat je kunt switchen naar een andere Gel mocht dit nodig zijn.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Het is wel belangrijk dat je de Nederlandse taal machtig bent en thuis kunt oefenen.

Inhoud

Wat houdt de opleiding in?

De opleiding allround nagelstyling bestaat duurt 13 dagen opleiding, je hebt 1 dag in de week les. Tijdens deze 13 dagen maak je kennis met allerlei nagelbehandelingen en leer je hoe je deze kunt uitvoeren bij jouw klanten. Daarnaast leer je ook hoe jij de behandeling het beste kunt verkopen aan jouw potentiële klanten met behulp van ondernemers technieken en social media. De onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn:

 • Anatomie natuurlijke nagels
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne aspecten
 • Aanbrengen van Gelpolish
 • BIAB (nagelversteviging) met Rubberbase
 • Het werken met een elektrische vijl
 • Gel techniek
 • PowerGel techniek
 • Verlengingen maken met Gel en PowerGel d.m.v. Sjablonen en Tips
 • Vijltechnieken
 • French Manicure
 • Het werken met Glittersprays
 • Nabehandelen van alle technieken
 • Meest voorkomende (nagel)problemen herkennen

Deze opleiding wordt gegeven door

Inge Inge
of
Yvonne Yvonne

Een examentraining en het examen zit bij deze opleiding inbegrepen. Deze data staan een aantal weken/maanden na het einde van de opleiding ingepland. Tijdens de examentraining kun je onder begeleiding een set zetten, vragen stellen en sparren we met elkaar. Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je een diploma 'Allround Nagelstyling'. Je hebt recht om de examentraining en het examen binnen een jaar na je opleiding af te ronden. Mocht je het examen een jaar later willen doen of heb je een herexamen nodig dan kost dit € 99,00 per examendag.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdagen duren van 10.00 tot 16.30 en vinden plaats bij ons op locatie. Hier hebben wij speciaal ingerichte trainingsruimtes waar onze trainsters de opleidingen geven. Voor deze opleiding heb je 5 modellen nodig, zie onderstaand schema voor welke lessen. Tijdens deze lessen hebben we in de ochtend maximaal een uur theorie, in die tijd kunnen de modellen wachten aan onze koffietafel. De modellen hebben we nodig tot 16.30u. Tijdens de lessen gaan we stap voor stap aan het werk met tussendoor demo's/uitleg van de trainster. Instrueer jouw model dat er niet altijd tijd is om alle nagels te doen.

> -
Les Onderwerp Model Cursusdata Kosten
Module Gelpolish
Les 1 Gelpolish (klassiek) Ja Vrijdag 06 september Maandag 21 oktober €915,00
Les 2 BIAB (natural look) Nee Vrijdag 20 september Maandag 28 oktober -
Les 3 Gelpolish (nabehandeling) Ja, van les 1 Vrijdag 27 september Maandag 04 november -
Module PowerGel
Les 4 Theorie + PowerGel Nee Vrijdag 04 oktober Maandag 18 november €970,00
Les 5 Tips + PowerGel Nee Vrijdag 11 oktober Maandag 25 november -
Les 6 Verlenging model 1 Ja Vrijdag 18 oktober Maandag 02 december -
Les 7 Verlenging model 2 JaVrijdag 01 november Maandag 16 december
Les 8 Nabehandeling model 1 Ja, van les 6 Vrijdag 15 november Maandag 09 december -
Les 9 Nabehandeling model 2 Ja, van les 7 Vrijdag 29 november Maandag 23 december -
Module Gel
Les 10 Theorie + Gel Nee Vrijdag 06 december Maandag 06 januari €785,00
Les 11 Verlenging model 1 Ja Vrijdag 13 december Maandag 13 januari -
Les 12 Verlenging model 2 Ja Vrijdag 17 januari Maandag 20 januari -
Les 13 Nabehandeling model 1 Ja, van les 11 Vrijdag 10 januari Maandag 27 januari -
Examentraining Ja Vrijdag 07 maart Maandag 17 maart
Examen Ja Vrijdag 18 april Maandag 12 mei

Studiebelasting

Je krijgt elke week huiswerk van ons zodat je de geleerde technieken kunt oefenen en herhalen. Je moet uitgaan van 3-5 uur huiswerk naast de scholingsuren. Je kan de behandelingen uitvoeren op modellen. Lukt het je niet om thuis op modellen te oefenen, dan adviseren wij jou de Nail Trainer aan te schaffen. Kosten: € 99,- incl. nagelbedjes. Wij zijn tijdens onze openingstijden beschikbaar voor vragen over het huiswerk. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Onze opleiding nagelstyling heeft een vaste prijs waarvoor je de gehele opleiding kunt volgen. Hierbij ontvang je een uitgebreid lespakket met producten van het merk Magnetic. Je ontvangt het lespakket op de eerste lesdag Het lespakket bevat onder andere:

 • Elektrische vijl
 • Nagellamp
 • Desinfectie vloeistoffen
 • Instrumenten zoals pushers, penselen en borsteltjes
 • Benodigdheden zoals vijlen, tips, sjablonen en lijm
 • Technische producten zoals BIAB-producten, PowerGel en Gel
 • 1 Gelpolish kleur
 • Primer en Top Gel
 • Handverzorging zoals nagelriemolie en handlotion
De volgende producten zitten niet in het lespakket maar worden wel aanbevolen om extra aan te schaffen na afronding van of tijdens de opleiding: Daarnaast krijg je een lesmap met de step by steps van de behandelingen. Je ontvangt de 1e dag een leuke goodiebag. Het cursusmateriaal is na de betaling in eigendom van de cursist. 

De betaling van de opleiding kan tijdens het aanmelden via Ideal betaald worden of moet uiterlijk 2 weken (10 werkdagen) van tevoren te zijn voldaan. Betaal je per module dan vragen wij € 170,- aanmeldingskosten. Deze kosten worden verrekend met de laatste module. Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de e-mail met alle informatie over de opleiding.