Magnetic cursussen

Magnetic is een van de meest bekende merken in de nagelbranche. Het vooraanstaande Nederlandse merk staat bekend om de mooie, sterke nagels die je ermee kan creëren en de eindeloze mogelijkheden op het gebied van nailart. Nail Academy Nicolle werkt nauw samen met Magnetic. Binnen ons opleidingsinstituut kun je meerdere opleidingen, Magnetic cursussen en workshops volgen waarin de producten van Magnetic centraal staan. Door na het volgen van onze Allround Nagelstyling opleiding ook een aantal Magnetic cursussen te volgen wordt jij een echte expert op het gebied van Magnetic nagels en kun jij jouw klanten altijd bieden waar ze om vragen.

10 Resultaten

Cursus Magnetic volgen bij Nail Academy Nicolle

Wil jij een cursus Magnetic volgen om jouw kennis over deze producten nog verder uit te breiden? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende Magnetic cursussen.

Over Magnetic

Magnetic is een toonaangevende speler op het gebied van nagelproducten. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid van alle producten. Het assortiment van Magnetic bevat alle producten die je nodig hebt voor kunstnagels, manicure en voetverzorging, waardoor jouw nagelsalon nooit uit hoeft te wijken naar andere merken. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, sluiten naadloos op elkaar aan en worden uitsluitend gebruikt door professionals. Onze nagel cursussen zijn een must voor alle nagelsalons die met Magnetic werken. Door regelmatig een Magnetic cursus te volgen blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en kun je jouw klanten altijd bieden waar ze om vragen.

Een unieke samenwerking

Nail Academy Nicolle werkt nauw samen met het vooraanstaande merk Magnetic. Nagenoeg al onze cursussen worden gegeven met behulp van de kwalitatief hoogwaardige producten van dit merk. Tevens zijn wij met onze groothandel een officiële distributeur van Magnetic. De samenwerking tussen Nail Academy Nicolle en Magnetic is uniek te noemen, omdat Nail Academy Nicolle de enige Magnetic distributeur in heel noord- en oost-Nederland is. Alle producten van Magnetic zijn verkrijgbaar in onze groothandel in Hoogeveen én online in onze webwinkel. Heb je vragen over de producten van Magnetic of wil je meer weten over de cursussen van Magnetic? Het hele team van Nail Academy Nicolle heeft jarenlange ervaring met de producten en kan je alles vertellen over onze Magnetic cursussen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Inschrijven voor een Magnetic cursus bij Nail Academy Nicolle

Ben je enthousiast geworden over de producten van Magnetic en wil je er ook mee leren werken? Schrijf je in voor één van onze Nagelstyliste opleidingen of voor één van onze Magnetic cursussen. Inschrijven kan voor de opleidingen en cursussen Magnetic kan via onze webshop. Heb je vragen over de opleiding of wil je meer weten over ons opleidingsinstituut? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.