Cursus Shape its - Dual Forms

125,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) 125,00
Producten Je werkt met je eigen producten, we sturen je na opgave een lijst via de e-mail
Model Je werkt op jouw eigen nagels
Vooropleiding Om deze cursus te kunnen volgen moet je nagelstyliste zijn.
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

De nieuwste techniek die je in veel nagelsalons ziet zijn Dual Forms. Met deze Dual Forms verleng je eenvoudig de nagels. Magnetic komt met verschillende vormen Dual Forms met de naam: Shape It’s. Een Shape It is een technisch hulpmiddel (een voorgevormde tip), die je gebruikt om eenvoudig een set nagels te maken met de perfecte structuur en vorm. Je hebt dan geen tip of Nail Form nodig.
Door het toepassen van deze nieuwste techniek creëer je een snelle verlenging of versteviging die ook nog eens snel is! Je kunt de klant laten kiezen uit verschillende modellen zoals; square, ballerina, almond, etc.
De Magnetic Shape It’s worden opgevuld met Fiber Gel, PowerGel of Acrylgel en een verlenging gemaakt, daarna worden de nagels afgewerkt/opgebouwd met hetzelfde product of met een Gel uit Flesje.

Vooropleiding

Je moet nagelstyliste zijn om deze training te kunnen volgen. Je hoeft geen ervaring te hebben met (Power)Gel of het zetten van verlengingen

Je werkt met je eigen producten. Na aanmelding krijg je een bevestiging met de aanvullende informatie hierover

Inhoud

 • Theorie over Magnetic Shape It
 • De juiste PREP
 • Het meten van de juiste maat Shape It
 • Wanneer kies je voor welk type Shape It?
 • Het aanbrengen van product
 • Het perfect afwerken van nagels
 • Babyboom nagel maken
 • Colorful inlay nagel maken

Deze opleiding wordt gegeven door

Inge Inge
of
Yvonne Yvonne

Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je werkt deze les op jouw eigen nagels. Het is wenselijk dat je kunstproduct op je nagels hebt met ongeveer 2-3 week uitgroei.

De training kost €125,00.

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.