Algemene voorwaarden

Klik op de link voor de: Algemene voorwaarden Nail Academy Nicolle

Leveringen

Voor toegang tot de webshop moet u ingeschreven staan in ons systeem. Leveringen via onze webwinkel geschieden slechts aan professionele nagelstylisten, nagelstylistes in opleiding, of aan diegenen die een beroep uitoefenen dat direct verband houdt met de goederen en diensten die door Nail Academy Nicolle worden aangeboden. Heeft u dus nog geen KvK. nummer en/of BTW nummer, neemt u dan contact met ons op, dan helpen we u verder.

BTW
Prijzen van de aangeboden producten zijn zichtbaar nadat u ingelogd bent onder de knop ‘account’. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw, uitgezonderd boeken, die zijn exclusief 6% btw.

Betalingsmogelijkheden
U kunt er voor kiezen om te betalen via 'Ideal' , dit is de eenvoudigste, betrouwbaarste en snelste manier van bestellen en betalen. Uw pakket gaat bij een bestelling welke voor 15:00 uur is gedaan diezelfde dag op de post.
Ook kunt u kiezen voor 'overmaken', u krijgt na het plaatsen van de bestelling, een factuur via de e-mail zodat u het bedrag kunt overmaken. Uw pakket gaat pas op de post wanneer wij uw betaling of een bewijs van betaling hebben ontvangen. 

Levertijd
U kunt uw bestelling plaatsen via onze webshop, e-mail of telefonisch.
Bestellingen die op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur worden geplaatst, worden de diezelfde dag verstuurd. U krijgt een e-mail van de DHL, zodat u de status van uw bestelling kan volgen.
Desondanks kan Nail Academy Nicolle V.O.F. niet verantwoordelijk gehouden worden voor te late c.q. vertraagde pakket.

Verzendkosten

  • Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95
  • Bij bestellingen vanaf € 49,- worden deze GRATIS verstuurd

  • Verzendkosten naar België bedragen € 9,95.
  • Bij bestellingen vanaf € 100,- worden deze GRATIS verstuurd
  • Verzendkosten naar Duitsland bedragen € 9,95.
  • Bij bestellingen vanaf € 100,- worden deze GRATIS verstuurd

Ruilen of terugsturen van een product
Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen veertien dagen na levering aan de eigenaar van de webshop schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuw staat verkerend.

Service staat voor op!
U kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag uw bestelling plaatsen.
Ook kunt u 7 dagen per week bij ons terecht voor vragen over producten en cursussen. Stel uw vragen per e-mail: info@nail-academy-nicolle.nl. en wij nemen uw vraag z.s.m. in behandeling.

Korting
Elke woensdagavond van 18:00-21:00 uur ontvangt u op de webshop 10% korting op het hele assortiment. Na het inloggen ziet u dat per product de kortingspercentage wordt verrekend.
Meld u aan voor de nieuwsbrief, zodat u elke keer op de hoogte wordt gesteld.

Veel Shop plezier! En veel plezier met onze nagelproducten.