Algemene voorwaarden

Cursus en/of opleiding

Klik op de link om de algemene voorwaarden over de cursus en/of opleiding in te zienOpleidingsregelement


 

Webshop:

Leveringen
Voor toegang tot de webshop dien je ingeschreven te staan in ons klantensysteem. Leveringen via onze webwinkel geschieden slechts aan professionele nagelstylisten, nagelstylistes in opleiding, of aan diegenen die een beroep uitoefenen dat direct verband houdt met de goederen en diensten die door Nail Academy Nicolle worden aangeboden. Heb je nog geen KvK. nummer en/of BTW nummer, dan kun je een kopie sturen van diploma of certificaat.

BTW
Prijzen van de aangeboden producten zijn zichtbaar nadat je ingelogd bent onder de knop ‘account’. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw, uitgezonderd boeken, die zijn exclusief 6% btw.

Betalingsmogelijkheden
Je kunt er voor kiezen om te betalen via 'Ideal', dit is de eenvoudigste, betrouwbaarste en snelste manier van bestellen en betalen. Jouw pakket gaat bij een bestelling welke voor 15:00 uur is gedaan diezelfde dag op de post.
Ook kun je kiezen voor 'overmaken', je krijgt na het plaatsen van de bestelling een factuur of betaallink via de e-mail zodat je het bedrag kunt overmaken. Jouw pakket gaat pas op de post wanneer wij de betaling of een bewijs van betaling hebben ontvangen. 

Levertijd
Je kunt jouw bestelling plaatsen via onze webshop, e-mail of telefonisch.
Bestellingen die op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur worden geplaatst en betaald zijn, worden de diezelfde dag verstuurd. Je krijgt nadat wij het hebben overgedragen aan de DHL een e-mail met een Track and Trace code, zodat je de status van de bestelling kan volgen. Heb je de bestelling niet binnen 48 uur ontvangen, neem dan contact met ons op.
Desondanks kan Nail Academy Nicolle niet verantwoordelijk gehouden worden voor te late c.q. vertraagde pakket.

Verzendkosten

  • Verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95
  • Bij bestellingen vanaf € 100,- excl. btw worden deze GRATIS verstuurd

  • Verzendkosten naar België bedragen € 10,95.
  • Bij bestellingen vanaf € 100,- worden deze GRATIS verstuurd
  • Verzendkosten naar Duitsland bedragen € 10,95.
  • Bij bestellingen vanaf € 100,- worden deze GRATIS verstuurd

Ruilen of terugsturen van een product
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nail-academy-nicolle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Aansprakelijkheid
De goederen en diensten die door Nail Academy Nicolle via deze webwinkel geleverd worden zijn alleen geschikt voor professioneel gebruik door daartoe op voldoende wijze opgeleide nagelstylisten. Nail Academy Nicolle accepteert op generlei wijze verantwoording voor onoordeelkundig gebruik van de door haar geleverde producten. Nail Academy Nicolle stelt zich eveneens niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het gebruik c.q. de toepassing van de producten welke duiden op aanwezigheid van allergieën en/of andere ziektebeelden bij zowel de gebruiker/koper als klant van koper. Voor de toepassing van de door Nail Academy Nicolle geleverde producten dient gebruiker zich altijd te houden aan de daartoe voor zover van toepassing door fabrikant bijgeleverde gebruiksaanwijzing en eventueel andere waarschuwingen welke op de verpakking van de desbetreffende goederen zijn aangebracht. Nail Academy Nicolle adviseert met klem om eerst een opleiding tot nagelstylist te volgen voor het gebruik van deze professionele producten.

Service staat voor op!
Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een bestelling plaatsen op onze webshop. Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@nail-academy-nicolle.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/ . Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor vragen over producten en cursussen kun je bij ons terecht van maandag t/m vrijdag. Stel jouw vragen per e-mail: info@nail-academy-nicolle.nl. en wij nemen de vraag binnen 48 uur in behandeling. 

Veel Shop plezier! En veel plezier met onze nagel-, en beautyproducten.