Algemene voorwaarden

Cursus en/of opleiding

Klik op de link om de algemene voorwaarden over de cursus en/of opleiding in te zien: Opleidingsregelement


Webshop:

Leveringen
Voor toegang tot de webshop dien je ingeschreven te staan in ons klantensysteem. Leveringen via onze webwinkel geschieden slechts aan professionele nagelstylisten, nagelstylistes in opleiding, of aan diegenen die een beroep uitoefenen dat direct verband houdt met de goederen en diensten die door Nail Academy Nicolle worden aangeboden. Heb je nog geen KvK. nummer en/of BTW nummer, dan kun je een kopie sturen van diploma of certificaat.

BTW
Prijzen van de aangeboden producten zijn zichtbaar nadat je ingelogd bent onder de knop ‘account’. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw, uitgezonderd boeken, die zijn exclusief 6% btw.

Betalingsmogelijkheden
Je kunt er voor kiezen om te betalen via 'Ideal', dit is de eenvoudigste, betrouwbaarste en snelste manier van bestellen en betalen. Jouw pakket gaat bij een bestelling welke voor 15:00 uur is gedaan diezelfde dag op de post.
Ook kun je kiezen voor 'overmaken', je krijgt na het plaatsen van de bestelling een factuur of betaallink via de e-mail zodat je het bedrag kunt overmaken. Jouw pakket gaat pas op de post wanneer wij de betaling of een bewijs van betaling hebben ontvangen. 

Levertijd
Je kunt jouw bestelling plaatsen via onze webshop, e-mail of telefonisch.
Bestellingen die op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur worden geplaatst en betaald zijn, worden de diezelfde dag verstuurd. Je krijgt nadat wij het hebben overgedragen aan de DHL een e-mail met een Track and Trace code, zodat je de status van de bestelling kan volgen. Heb je de bestelling niet binnen 48 uur ontvangen, neem dan contact met ons op.
Desondanks kan Nail Academy Nicolle niet verantwoordelijk gehouden worden voor te late c.q. vertraagde pakket.

Verzendkosten

  • Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 7,50. 
  • Bij bestellingen vanaf € 49,- worden deze GRATIS verstuurd

  • Verzendkosten naar België bedragen € 10,95.
  • Bij bestellingen vanaf € 100,- worden deze GRATIS verstuurd
  • Verzendkosten naar Duitsland bedragen € 10,95.
  • Bij bestellingen vanaf € 100,- worden deze GRATIS verstuurd

Ruilen of terugsturen van een product
Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen veertien dagen na levering aan de eigenaar van de webshop schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuw staat verkerend. Wij verwijzen jou naar de pagina 'retourneren en garantie' voor verdere informatie.

Service staat voor op!
Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een bestelling plaatsen op onze webshop.

Voor vragen over producten en cursussen kun je bij ons terecht van maandag t/m vrijdag. Stel jouw vragen per e-mail: info@nail-academy-nicolle.nl. en wij nemen de vraag binnen 48 uur in behandeling. 

Korting
Elke woensdagavond van 18:00-21:00 uur ontvangt u op de webshop 10% korting op het hele assortiment. Na het inloggen zie je dat per product de kortingspercentage wordt verrekend. We organiseren een aantal keren per jaar een Beauty Event en een Webshop-Kortings2daagse op Magnetic producten. 

Veel Shop plezier! En veel plezier met onze nagel-, en beautyproducten.