Hi, ik ben Nicolle Eshuis-Stam

Mijn naam is Nicolle Eshuis-Stam en ik ben de trotse oprichtster en eigenaresse van Nail Academy Nicolle. 

Mijn liefde voor schoonheid begon al op zeer jonge leeftijd en ik ben daarom op mijn 16e de opleidingen Schoonheidsspecialiste en Nagelstyliste gaan volgen. Al snel werd er een slaapkamer omgebouwd tot nagel-, en schoonheidssalon en de eerste nagelklanten waren een feit. Ook was er de eerste kennismaking met Magnetic Nail Design, want ik zocht een goed en professioneel merk voor nagelstylistes en kwam bij Magnetic, destijds Star Nail Academy, terecht.
Na zes jaar een goed lopende salon te hebben gehad was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik de docentenopleiding bij Magnetic gaan volgen. Op die manier kon ik mijn passie doorgeven en mijn eigen opleidingsinstituut en groothandel opbouwen in Noord Nederland.
Jarenlang gaf ik zelf alle cursussen en opleidingen. Ik kon daar helemaal mijn focus opleggen omdat ik samen met mijn moeder Marga het bedrijf runde en zij alle groothandel,- en administratiewerkzaamheden deed. Door die krachten te bundelen werd ons bedrijf een succes. Marga is vanaf januari 2020 niet meer dagelijks werkzaam in het bedrijf, want zij geniet van haar welverdiende pensioen!

We hebben al heel veel dames opgeleidt tot een professionele nagelstyliste en komen er nog veel dames hun inkopen doen of bijscholingen volgen bij ons. 

Nu 16 jaar later werk ik met verschillende merken en heb ik onze groothandel en webwinkel kunnen uitbreiden met wel 4000 nagel-en beautyproducten.
Samen met een vast team van 4 medewerkers en 2 freelance docenten maken we er elke dag een feestje van op de werkvloer.
De kern en de kracht van ons bedrijf is en blijft nagelstyling, maar daarnaast geven we ook leuke beauty lessen in wimperextensions, henna brows en brow lamination.

Zelf ben ik inmiddels nauwelijks meer in de leslokalen te vinden en hou ik mij bezig met het managen van het bedrijf. Kijkende wat ik belangrijk vind om het bedrijf energie te geven en vernieuwend te blijven; wat zijn we nodig, wat zijn de trends, wat past bij ons bedrijf, social media, klantenservice en waar nodig mijn klanten persoonlijk te begeleiden met het opbouwen van een succesvolle nagelsalon. Heerlijk om te doen!

Ik ben ervan overtuigd dat als je iets doet vanuit je hart dat het een succes kan worden. Het gaat er niet altijd om hoeveel uren je eraan besteedt maar welke energie je uitstraalt als je praat over jouw werk, of je nu een product verkoopt of dienst verleendt. Ik adviseer iedereen altijd; focus je op wat jij leuk vindt om te doen, specialiseer je hierin en bouw een mooi klantenbestand op. Realiseer je dat je niet alles kunt aanbieden in jouw salon, want als je alles wilt kunnen dan ben je 24/7 bezig om al die technieken onder de knie te krijgen en heb je vaak geen tijd meer om te ondernemen. Ik zie vaak dat dit een valkuil is voor nagelstylistes. Train eerst op een set goede salonnagels, nagels die 90% van de vrouwelijke bevolking mooi vinden want dat is vaak de doelgroep die je nodig hebt om een succesvolle salon op te bouwen. 

Onze missie is daarom ook nagelstylistes begeleiden van A tot Z. Van het volgen van een professionele opleiding tot aan het werven van klanten met alles wat daarbij komt. Ik hoop dit nog veel jaren te kunnen doen!


Beauty Team

Ons team bestaat uit vaste medewerkers, freelance docentes en familie/vrienden. Met elkaar zorgen wij ervoor dat mijn bedrijf een geweldig succes is en blijft.  

Inge Wielink

Inge werkt bij Nail Academy Nicolle als docente nagelstyling, ze verzorgt de opleiding nagelstyliste en de basis lessen zoals Gelpolish, Airbrush etc. Wanneer ze geen les geeft is ze verkoopmedewerkster in de groothandel. 

In 2000 is ze begonnen met de opleiding nagelstyling bij de Magnetic Nail Academy te Soesterberg. Als snel startte zij haar eigen nagelstudio aan huis. Ze volgde vele workshops en cursussen, grotendeels bij de Magnetic Nail Academy te Soeterberg. De liefde en passie voor het nagelvak wil ze dan ook graag overbrengen op de cursisten en klanten van Nail Academy Nicolle. Inge werkt op maandag, woensdag en vrijdag bij Nail Academy Nicolle. Naast het lesgeven kun je bij haar terecht voor alle vragen omtrent de Magnetic producten en helpt zij Marga met de in-, en verkoop van de producten. 


Yvonne Anema

Yvonne werkt sinds september 2016 bij Nail Academy Nicolle. Wij kennen Yvonne al minstens 10 jaar, omdat zij na het volgen van de opleiding tot nagelstyliste maandelijks haar inkopen kwam doen èn de vaste kapster is van Marga. Door onze verhuizing naar een groter pand, en met als doel om meer lessen te kunnen geven in nagelstyling hebben wij haar gevraagd om trainster bij ons te worden. Gelukkig zei ze volmondig 'Ja' en begon ze in september 2016 aan een full time baan bij Nail Academy Nicolle. Op de maandag, dinsdag en vrijdag verzorgd ze de opleidingen in nagelstyling en dagelijks is ze te vinden in onze groothandel. 
Heb je vragen of wil je graag advies? Bel of kom langs en Yvonne helpt jou graag.