Owners Nail Academy Nicolle

Nicolle Eshuis-Stam

Ik ben op 17-jarige leeftijd begonnen met het volgen van een opleiding schoonheidsspecialiste en een opleiding voor nagelstyliste bij Mey Liang Nails&Cosmetics te Soesterberg om mijn droom te kunnen verwezenlijken:starten met een eigen schoonheid-en nagelsalon.
Met veel plezier heb ik naast mijn salon veel trainingen gevolgd om mijn kwaliteit in een hoog vaandel te houden.

Van nagelsalon naar opleidingsinstituut én distributeur Magnetic
Na jaren gewerkt te hebben in mijn schoonheid- en nagelsalon vond ik dat er nog meer te doen was met mijn opleidingen.
Daar heb ik niet lang over na moeten denken: Een eigen nagelopleidingsinstituut om ook anderen het mooie vak van nagel- en handverzorging te leren.
In 2003 heb ik van maart tot december wekelijks met de opleidingen van Magnetic Nail Academy Mey Liang in Soesterberg mee gedraaid. Daar leerde ik de fijne kneepjes van het opleidingsvak om vervolgens in mijn eigen opleidingsinstituut dit op de aankomende nagelstylistes in Noord & Oost-Nederland over te kunnen brengen.

Op 16 januari 2004 heb ik samen met mijn moeder Marga een professioneel opleidingsinstituut en MAGNETIC-groothandel voor nagelstylistes geopend. Ik verzorg nu enkele dagen in de week, de professionele opleiding voor allround nagelstylistes en geef Perfectie-, en Nailart Trainingen voor nagelstylistes. Daarnaast houd ik mij bezig met het Social Media, onderhoudt ik onze website/webwinkel en verzorg alles omtrent de opleidingen. Marga Stam-Lovers

Marga is Nicolle haar moeder en zij werken al meer dan 15 jaar samen in de beautybranche. Ruim 20 jaar geleden startte Marga in 1994 met “Slen Farm Op ten Arlo”; een bewegingsinstituut met zonnebank en sauna. Een aantal jaren later, in 1999, breidde dit al snel uit tot een Beauty Boerderij met schoonheids-, haar-, en nagelsalons. Uiteindelijk zijn wij gestopt met de Beauty behandelingen en werd er in 2003 de keuze gemaakt voor een opleidingsinstituut en groothandel voor nagelstylistes, Nail Academy Nicolle V.O.F.

Marga is samen met Nicolle de eigenaren van ons bedrijf en werkt nog fulltime. Naast gastvrouw o.a. verantwoordelijk voor de in- en verkoop in de groothandel, de financiële zaken en voor de voorraadadministratie van de inkomende en uitgaande goederen. 
Beauty Education Team

Inge Wielink

Inge werkt bij Nail Academy Nicolle als docente nagelstyling, ze verzorgt de opleiding nagelstyliste en de basis lessen zoals Gelpolish, Airbrush etc. Wanneer ze geen les geeft is ze verkoopmedewerkster in de groothandel. 

In 2000 is ze begonnen met de opleiding nagelstyling bij de Magnetic Nail Academy te Soesterberg. Als snel startte zij haar eigen nagelstudio aan huis. Ze volgde vele workshops en cursussen, grotendeels bij de Magnetic Nail Academy te Soeterberg. De liefde en passie voor het nagelvak wil ze dan ook graag overbrengen op de cursisten en klanten van Nail Academy Nicolle. Inge werkt op maandag, woensdag en vrijdag bij Nail Academy Nicolle. Naast het lesgeven kun je bij haar terecht voor alle vragen omtrent de Magnetic producten en helpt zij Marga met de in-, en verkoop van de producten. Yvonne Pereboom

Yvonne werkt sinds september 2016 bij Nail Academy Nicolle. Wij kennen Yvonne al minstens 10 jaar, omdat zij na het volgen van de opleiding tot nagelstyliste maandelijks haar inkopen kwam doen èn de vaste kapster is van Marga. Door onze verhuizing naar een groter pand, en met als doel ook lessen te willen geven in Hairstyling, was onze keuze snel gemaakt om Yvonne te benaderen. Gelukkig zei ze volmondig 'Ja' en begon ze in september 2016 aan een full time baan bij Nail Academy Nicolle. Op de maandagen en dinsdagen verzorgd ze de opleidingen in Hairstyling en Hairextensions en dagelijks is ze te vinden in de Balmain shop en Magnetic groothandel. Ook geeft zij de opleiding tot Nagelstyliste op de maandag en/of vrijdag.
Heb je vragen of wil je graag advies? Bel of kom langs en Yvonne helpt jou graag. Monica Dondorff

Monica is docente bij Nail Academy Nicolle en verzorgt de Advanced Nail Art lessen. Ben je eenmaal bij haar in training geweest, dan wil je meer! Sinds 2012 geeft Monica bij Nail Academy Nicolle de volgende design lessen; One Stroke, Wedding, Handpainting, Gelpaste, Acryl, en Seizoensworkshops. Monica heeft engelengeduld en zal jou stap voor stap helpen naar een hoger niveau op het gebied van Nailart! 

Monica is 7 jaar geleden opgeleid voor Allround nagelstyliste door Nail Academy Nicolle. Daarna is ze voor veel design lessen naar de Pepijn Borrèl Academy in 
Veghel gegaan en heeft zichzelf getraind tot één van de toppers op het gebied van schilderen op nagels.