Barbicide

Hygiëne is van groot belang in zowel nagelsalons als andere soorten beautysalons. Om veilig te kunnen werken is het belangrijk dat zowel jouw salon als jouw gereedschappen schoon zijn. De producten van Barbicide zijn speciaal ontwikkeld voor schoonheids- en nagelsalons. Ze bevatten krachtige ingrediënten die jouw salon ontsmetten en schoonhouden, waardoor jij jouw klanten onbezorgd kunt bedienen. Wil jij Barbicide schoonmaakproducten kopen? Dan ben je bij jouw Barbicide groothandel, Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Ons assortiment bevat alle producten van Barbicide die jij nodig hebt om jouw salon hygiënisch te houden. Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze beautyprofessionals staan je graag te woord.

Barbicide

6 Resultaten

Over Barbicide

Hygiëne staat bij Nail Academy Nicolle hoog in het vaandel. Het reinigen en desinfecteren van materialen, gereedschappen en meubilair in een nagel-, schoonheid- of pedicuresalon is noodzakelijk om kruisbesmetting te voorkomen. Door Barbicide in ons assortiment op te nemen kunnen wij jou nu ook op dit gebied van dienst zijn. Barbicide is al sinds 1947 hét leidende desinfectiemiddel voor salons. De herkenbare blauwe vloeistof is vertrouwd en effectief in het veilig en schoon houden van het gebruikte gereedschappen en de werkplek.

  • Werkt effectief tegen bacteriën en schimmels
  • Bestrijdt pseudomonas, stafylokokken en salmonella
  • Vormt een desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen van de kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en nagestyliste