Opleiding Natural Nail Stylist

1.200,00
Meer informatie
Lesduur 6 dagen
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €750,-
Lespakket (€) €450,-
Model Ja, meerdere modellen nodig
Vooropleiding Niet nodig
Selecteer startdata
Starterspakket Elektrische vijl Kick-off III toevoegen
Betalingsvoorkeur
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

De meest verkochte behandeling in de nagelsalon is een natuurlijke nagelversteviging met gelpolish. In deze 6-daagse opleiding staat deze behandeling centraal en leer je alles wat je moet weten om deze behandeling uit te voeren. Er zijn verschillende manieren en producten waarmee je een nagel kan verstevigen, dit kan met een gel uit een flesje of gel uit pot, beide technieken komen aan bod. Soms is het nodig om een nagel te repareren of minimaal te verlengen om de nagels gelijk te krijgen, ook deze technieken worden in de opleiding behandeld. Daarnaast leer je een nabehandeling uit te voeren bij een terugkerende klant.
Je leert naast mooie nagels maken ook alles over de anatomie van de natuurlijke nagel, nagelafwijkingen en nagelziektes. Natuurlijk helpen we jou met het inrichten en het starten van een salon en geven we advies over behandelprijzen.

Start je carrière met de opleiding ‘Natural Nail Stylist’

Voor wie is deze cursus geschikt?
Heeft het jou altijd al leuk geleken om serieus iets met nagels te doen of lak je misschien al nagels met Gelpolish en wil jij je verder verdiepen in het nagelvak? Dan is de 6-daagse opleiding ‘Natural Nail Stylist’ een uitstekende eerste stap. Behandelingen voor natuurlijke nagels worden immers steeds populairder. Het is een behandeling waarbij wordt gefocust op het versterken van de natuurlijke nagel. Na het afronden van deze opleiding kun je direct jouw eigen nagelsalon starten en ligt jouw focus op nette natuurlijke nagels. Wil jij naast korte nagels ook verlengingen maken in jouw salon, dan is de opleiding Allround Nagelstyliste beter geschikt voor jou.
Twijfel je nog? Dan bieden we ook een 2-daagse Gelpolish cursus aan, zodat je tijdens deze 2 lesdagen kunt bekijken of het nagelvak wat voor je is!

Vooropleiding
Voor het volgen van deze opleiding hoef je geen vooropleiding te hebben gedaan, en geen ervaring te hebben in het nagelvak.

Na afronding van de opleiding
Na afronding van de opleiding kan je direct aan de slag als nagelstyliste. Wil je na het volgen van deze opleiding ook verlengingen leren maken? Dan kan je doorstromen naar de module PowerGel. Om je verder te ontwikkelen in het nagelvak kan je ook 1 van de aanvullende de 1-daagse cursussen te volgen, zoals ‘Basis Salon Nailart’, ‘BIAB Inlay’ of een ‘BIAB Babyboom’.

Inhoud

 • Natuurlijke nagel verstevigen met een flexibele gel uit een flesje
 • Natuurlijke nagel verstevigen met een sterke gel uit een pot
 • Lakken met Gelpolish
 • Natural BIAB Nail maken
 • Nabehandeling
 • Nagels repareren en corrigeren
 • Op een verantwoorde manier de kunstnagels verwijderen
 • Anatomie van de nagel
 • Hygiëne
 • Veel voorkomende nagelziektes herkennen en behandelen
 • Advies in opzetten van een professionele nagelsalon

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

Het examen zit bij deze opleiding inbegrepen. Deze data staan een aantal weken na het einde van de opleiding ingepland. Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je een diploma. Je hebt recht om de examentraining en het examen binnen een jaar na je opleiding af te ronden. Mocht je het examen een jaar later willen doen of heb je een herexamen nodig dan kost dit € 99,00 per examendag.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdagen duren van 10.00 tot 16.30 en vinden plaats bij ons op locatie. Hier hebben wij speciaal ingerichte trainingsruimtes waar onze trainsters de opleidingen geven.

Voor deze opleiding heb je 3 modellen nodig, zie onderstaand schema voor welke lessen. Tijdens deze lessen hebben we in de ochtend maximaal een uur theorie, in die tijd kunnen de modellen wachten aan onze koffietafel. De modellen hebben blijven tot 16.30u. Tijdens de lessen gaan we stap voor stap aan het werk met tussendoor demo's/uitleg van de trainster. Instrueer jouw model dat er niet altijd tijd is om alle nagels te doen. 

Les Onderwerp Model Cursusdata
Les 1 BIAB op eigen nagel Nee Dinsdag 24 september 2024
Les 2 Blush met Gelpolish Ja Dinsdag 01 oktober 2024
Les 3 Nabehandeling Blush Natural Look Ja, van les 2 Dinsdag 15 oktober 2024
Les 4 Natural Nail met Gel uit pot Ja Dinsdag 29 oktober 2024
Les 5 Nabehandeling met Gel uit pot Ja van les 4 Dinsdag 12 november 2024
Examen Ja Dinsdag 10 december 2024

Studiebelasting

Je krijgt elke week huiswerk van ons zodat je de geleerde technieken kunt oefenen en herhalen. Je moet uitgaan van 3-5 uur huiswerk naast de scholingsuren. Je kan de behandelingen uitvoeren op modellen. Lukt het je niet om thuis op modellen te oefenen, dan adviseren wij jou de Nail Trainer aan te schaffen. Kosten tijdens de opleiding: € 90,- incl. nagelbedjes. Wij zijn tijdens onze openingstijden beschikbaar voor vragen over het huiswerk. Dit kan telefonisch of per e-mail.

De opleiding Natural Nail Stylist kost €1200,00 incl. lespakket. De opleiding heeft een vaste prijs waarvoor je de gehele opleiding kunt volgen. Hiervoor ontvang je een uitgebreid lespakket t.w.v. €518,30 voor de €450,00 met producten van het merk Magnetic. Je ontvangt het lespakket op de eerste lesdag. Het lespakket bevat onder andere:

 • Nagellamp
 • Desinfectie vloeistoffen
 • Instrumenten zoals pushers, penselen en borsteltjes
 • Vijlen
 • BIAB-producten zoals Rubberbase en Blush
 • Gel uit een pot
 • 1 Gelpolish kleur
 • Primer en Top Gel
 • Handverzorging zoals nagelriemolie en handlotion
De volgende producten zitten niet in het lespakket maar worden wel aanbevolen om extra aan te schaffen na afronding van of tijdens de opleiding: Je ontvangt de 1e dag een leuke goodiebag. Het cursusmateriaal is na de betaling in eigendom van de cursist.

Tijdens de opleiding werk je met een elektrische vijl van ons, die in het lokaal aanwezig is. Als het werken met een elektrische vijl bevalt, kan je tijdens de opleiding een starterskit elektrisch vijlen bij ons aanschaffen tegen aanbiedingsprijs. De prijs is €320,65 incl. freesbitjes.

Daarnaast kun je voor het oefenen thuis een Nail Trainer bij ons aanschaffen voor €90,- incl. nagelbedjes, maar je kunt natuurlijk ook gewoon oefenen op echte modellen.

De betaling van de opleiding kan tijdens het aanmelden via Ideal betaald worden of op de eerste cursus dag worden voldaan. Kies je voor betaling op de eerste cursusdag dan vragen wij € 250,- aanbetalingskosten. Deze worden verrekend op de eerste cursusdag. Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de e-mail met alle informatie over de opleiding.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.