Cursus Combi Manicure

198,00
Meer informatie
Lesduur 2 dagen
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) 198,00
Lespakket (€) 110,00 (optioneel)
Producten Je werkt met je eigen producten, we sturen je na opgave een lijst via de e-mail
Model Je hebt voor de 2e dag een model nodig voor deze cursus.
Model eisen Zonder kunstnagels en geen nagelbijter.
Vooropleiding Ja, opleiding nagelstyling of opleiding Gelpolish met ervaring in elektrisch vijlen.
Selecteer cursusdata
Startersset Combi Manicure toevoegen
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

In deze 2-daagse training leer je om een luxe prep uit te voeren genaamd; Combi Manicure.
 Je gebruikt hiervoor speciaal geselecteerde freesbits en tools. De behandeling wordt op verantwoorde manier gedaan. De voordelen van een combi manicure zijn; het eindresultaat wordt strakker, de klant heeft langer plezier van haar nagels en de huid rondom de nagel wordt mooi gepolijst. De behandeling wordt gedaan in combinatie met een BIAB-, of kunstnagelbehandeling, maar kan ook tijdens een manicure behandeling worden aangeboden. Tijdens deze 2-daagse wordt de basistheorie verder uitgebreid met kennis over de opbouw van de huid en de nodige tips bij het uitvoeren van de behandeling.

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je kennis nodig van nagels. Je moet nagelstyliste of Gelpolish-styliste zijn.

Inhoud

Dag 1:

 • Anatomie huid en nagel
 • Hygiëne
 • Uitleg bits en tools
 • Advies in behandelprijzen
 • Praktijk: Combi Manicure op eigen hand

Dag 2:

 • Huid- en nagelanalyse
 • Praktijk: Combi Manicure en natural nail treatment met product naar keuze
 • Klantenadvies manicure producten
 • Foto's maken van het resultaat

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

Na het volgen van de 2-daagse Combi Manicure ontvang je een certificaat ‘Combi Manicure’

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

We vinden het belangrijk dat je zelf een combi manicure ervaart, dus je werkt tijdens de 1e dag op eigen hand. Je werkt met je dominante hand op je andere hand. De hand waar je op werkt mag geen product op zitten, dit moet er voor 100% vanaf zijn!

Voor de 2e les heb je een model nodig. Bij het model mag geen kunstproduct op de nagels zitten. Na de combi manicure passen we een Natural Nail Treatment toe, dit kan met een (BIAB) product naar keuze. Het model mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag de 2e dag direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft.

De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De prijs voor training is € 198,00. 

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, product BIAB, Gel, PowerGel of Acryl, etc.

Heb je nog geen combi manicure bitjes en/of tools, dan hebben we een starterset. Deze kun je bij aanmelding van de cursus direct bestellen.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.