Natural Nail Treatment cursussen

Wil jij je kennis op gebied van nagels uitbreiden door een Natural nail treatment cursus te volgen? Nail Academy Nicolle is de enige aanbieder in Noord-Nederland van deze cursussen en staat voor jou klaar. Tijdens de cursussen wordt er gebruik gemaakt van de hoogstaande producten van Magnetic blushes voor het optimale resultaat. Bekijk onze cursussen en wie weet kun jij deze behandelingen binnenkort toepassen in jouw salon.

Wat is Natural nail treatment?

Natural nail treatment is, wat de naam eigenlijk al zegt, een behandeling voor de natuurlijke nagel. Hierbij wordt echt gefocust op de gezondheid en sterkte van de nagel, welke door middel van meerdere behandelingen verbeterd wordt. Er wordt gewerkt met een dunne lak welke in laagjes wordt opgebouwd op de nagel. Daarnaast wordt bij deze behandeling ook de huid rondom de nagel meegenomen. Hierbij wordt de dode huid weggeknipt rondom de nagel en wordt de huid gepolijst. Bij deze Russian manicure maken wij enkel gebruik van verantwoorde tools. Bij Natural nail treatment of BIAB wordt, in tegenstelling tot bij gelnagels en acrylnagels, geen gebruik gemaakt van verlenging. Je werkt dus echt naar het beste resultaat van de eigen nagels. Door de combi manicure toe te passen kun je met de Blushes producten een nog strakker effect creëren.

Een natural nail treatment draagt bij aan de gezondheid van de natuurlijke nagel.

Natural nail treatment cursussen

Op het gebied van Natural nail treatments hebben wij verschillende cursussen. De cursussen zijn zowel toegankelijk voor nagelstylistes met ervaring als voor beginnende nagelstylistes. Voor de nagelstylistes zonder ervaring hebben wij de basisopleiding, waarbij je het complete concept van Natural nail treatment leert. Hierna kun jij al aan de slag bij klanten of je salon verder uitbreiden. Heb je wel ervaring als nagelstyliste? Dan kun je de Advanced cursus echt zien als een waardevolle uitbreiding van je aanbod. Natural nail treatments zijn de laatste jaren erg populair geworden en het is dan ook belangrijk om als nagelsalon mee te gaan met de trends. Alle trainingen worden gegeven in de trainingsruimtes bij ons op kantoor door ervaren trainsters. Hier hebben wij alle producten die je nodig hebt om de cursus te kunnen volgen en kun je meteen van dichtbij meemaken hoe het ondernemen in de nagelbranche te werk gaat.

De voordelen van Natural nail treatments

  • Een mooie nagel zonder verlenging
  • Veel gebruik van natuurlijke tinten
  • De huid om de nagel wordt meegenomen in de behandeling
  • Het is een uitbreiding op je aanbod in de salon
  • Natural nail treatments zijn de afgelopen jaren erg populair geworden
  • Deze behandeling is een goed alternatief als je om bepaalde redenen geen gel of acryl mag of kan dragen
  • Met de producten van Blushes bouw je de nagel op een sterke manier op, waardoor de nagel verstevigd en gezonder wordt
  • De producten van Magnetic blushes zijn niet allergie gevoelig, cruelty free en vegan

Magnetic blushes cursus

Als professioneel opleidingsinstituut en verkooppunt van Magnetic bieden wij de Natural nail treatments aan met de producten van Magnetic Blushes. Magnetic is een hoogstaand merk in de nagelwereld en daarom het uitstekende merk om voor deze cursussen te gebruiken. De Blushes producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor het beste resultaat op de nagel. De producten zijn cruelty free, vegan en niet allergie gevoelig, hierdoor kan het bij iedereen gebruikt worden. Daarnaast zijn de kleuren van Blushes nagellak 60% dekkend waardoor de overloop met de natuurlijke nagel mooier is. Hierdoor heeft de klant minder snel last van uitgroei, zeker als er gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke kleur lak. De producten van Blushes hebben ieder een unieke kleur, maar ook een unieke naam die, wanneer je hem in je salon gebruikt, zeker blijft hangen bij de klant. Denk hierbij aan ‘Sassy’, ‘Girly’ en ‘Lovely’. Kortom, het is een prachtige lijn om je salon mee uit te breiden en te voldoen aan de Natural nail treatment behoefte van je klanten.

De natural nail treatment cursussen worden uitgevoerd met de producten van Magnetic Blushes.

Geregistreerde onderwijsinstelling Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is op dit moment de enige in Noord-nederland die de Natural nail treatment cursussen met de producten van Magnetic blushes aanbiedt. Onze ervaren trainsters zijn hiervoor breed opgeleid en kunnen jou alle kneepjes van het vak leren. Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekend voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terug vragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.

Meer informatie

Heb je vragen over onze Natural nail treatment cursussen, over één van onze andere nagel opleidingen of wil je beginnen met één van de cursussen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons pand in Hoogeveen. Wij staan altijd klaar om jou te helpen (nog) beter te worden in je werk.