Nail Art cursussen

Wil jij jouw vaardigheden verbeteren, mooie on-trend nagels leren zetten en altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied? Bij Nail Academy Nicolle vindt je een uitgebreid aanbod nagel cursussen en nagel workshops. Onze nagel cursussen en workshops bevatten een theoriemoment en een praktijkmoment, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht. De cursussen en nagelworkshops worden afgesloten met een deelnamecertificaat. Bij elke cursus vindt je uitgebreid informatie over de opzet, de data, de mogelijkheden en de kosten. Heb je vragen over één of meerdere van onze nagelcursussen en/of -workshops? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Het verschil tussen een cursus en een workshop

Bij Nail Academy Nicolle vind je nagelopleidingen, nagel cursussen en nagel workshops. Het kan lastig zijn om deze drie van elkaar te onderscheiden:

  • Tijdens een nagelopleiding leer je alles over nagels. Van de basics tot specialistische technieken en salonmanagement, na een Opleiding Nagelstylist ben jij een volwaardige nagelstylist.
  • Een nagel cursus kan gezien worden als aanvulling op je opleiding. Een nagelcursus heeft een kortere doorlooptijd dan een opleiding. Bij een nagel cursus leer je nieuwe technieken en werkwijzen.
  • Een nagel workshop is zeer geschikt om kennis te maken met een bepaald onderwerp en/of product. Workshops zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Onze cursussen en workshops

Bij Nail Academy Nicolle kun je diverse nagel cursussen en workshops volgen. Elke nagel cursus en nagel workshop beslaat een ander deel van nagelstyling. Wij hebben onze cursussen en workshops onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo zie je in één oogopslag welke cursus het beste bij je past.

Nailart cursussen en workshops

Wil jij jouw kennis wat betreft nailart uitbreiden, kennis maken met nieuwe technieken en trends en unieke nagels leren zetten? Dan zijn de nailart workshops en nailart cursussen van Nail Academy Nicolle iets voor jou. Het volgen van een nagelcursus kent veel voordelen:

  • Door een nagelworkshop te volgen kan jij je kennis van nagels uitbreiden en jouw skills verbeteren
  • Een nagelcursus of workshop volgen zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de nagelbranche
  • Door regelmatig een cursus of workshop te volgen blijft het aanbod van jouw salon up to date en kan jij de nagels van jouw klanten altijd voorzien van de nieuwste nageltrends

Wil jij jouw vaardigheden op het gebied van nagelstyling verbeteren? Volg een nagelcursus bij Nail Academy Nicolle. Verbeter je algemene kennis, creativiteit en vaardigheden op het gebied van nailart met de Cursus Nailart, of volg een andere cursus in Nailart. Door jouw kennis op het gebied van nagelstyling steeds uit te breiden met behulp van een nagel cursus kun jij jouw klanten altijd naar hun wens bedienen.

Cursussen gellak

Werk jij veel met gellak of wil je daar mee gaan werken? Dan zijn onze gellak cursussen iets voor jou. Door één of meerdere van onze nagelcursussen voor gellak te volgen verbeter jij jouw vaardigheden en kan jij de klanten in jouw salon nóg beter van dienst zijn. Tijdens de basis gelpolish cursussen leer je alle beginselen van het lakken met gellak. Na de nagelcursus kun je gelijk aan de slag. Wil jij een gellak specialist worden? Volg dan na de basis ook de gevorderde cursus. Zo word je een echte expert op het gebied van gellak.

Algemene nagel cursussen

Wil jij een nagelstudio starten? Dan zijn technische vakkennis en kennis van alle zakelijk aspecten van groot belang. Tijdens de Cursus Salonmanagement leer je alles over ondernemerschap en het runnen van een eigen salon. Zo ga je goed voorbereid het ondernemerschap tegemoet. Daarnaast bieden wij een aantal nagelcursussen aan die ervoor zorgen dat ook jouw technische vakkennis en vaardigheden op peil blijven.

  • Coaching tot Perfectie: Met de perfectietrainingen biedt Nail Academy Nicolle technische ondersteuning aan beginnende en gevorderde nagelstylistes. Bij Coaching tot Perfectie komen nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen uitvoerig aan de orde en wordt uitgebreid ingegaan op de problemen en vragen van alle deelnemers. Tijdens de nagel cursus Coaching tot Perfectie leer je dus zowel van de docent als van jouw medecursisten.
  • Cursus Elektrisch vijlen: Goed kunnen vijlen is zeer belangrijk om een goed set nagels af te kunnen leveren. Vijlen met de hand is echter arbeidsintensief en kost veel tijd. Tijdens de Cursus Elektrisch vijlen leer je om te gaan met een elektrische vijl, zodat het vijlen minder tijd en energie kost.

Magnetic cursussen

Nail Academy Nicolle werkt nauw samen met Magnetic. Vanuit deze samenwerking bieden wij ook verschillende Magnetic cursussen aan. Magnetic is een gerenommeerd merk binnen de Nagelstyliste wereld en wij zijn hier dan ook trotse dealer van. Het is een fijn product waar we goed mee kunnen werken tijdens de cursussen.

Tijdelijke nagelcursussen

Bij Nail Academy Nicolle vind je ook een aantal tijdelijke nagel cursussen. Deze cursussen zijn seizoensgebonden of trendgevoelig en zijn dus maar een beperkte periode te volgen. Door regelmatig een tijdelijke cursus te volgen kan jij jouw klanten altijd voorzien van nagels die passen bij het seizoen of de laatste trends. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tijdelijke nagelcursussen en nagelworkshops? Houd dan onze webshop in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Verbeter jouw vaardigheden en schrijf je in voor een nagelcursus

Jouw skills op het gebied van nagelstyling verbeteren, mooie nagels leren zetten en jouw klanten aan je binden? Schrijf je vandaag nog in voor één of meerdere van onze nagelcursussen en/of -workshops. Heb je vragen over onze cursussen en/of nagel workshops? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.