Cursus Elektrisch vijlen

99,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €99,00
Lespakket (€) €320,65 incl.btw (optioneel)
Producten Je werkt met jouw eigen producten
Model Je hebt een model nodig voor een opvul behandeling.
Model eisen De nagels moeten een uitgroei van minimaal 2 weken hebben.
Vooropleiding Opleiding Gelpolish Stylist of Nagelstyling
Selecteer cursusdata
Starterset Kick Off elektrische vijl
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Als nagelstylist en Gelpolish-stylist vijl je soms de hele dag. Vijlen belast de schouders en armen en kost veel kracht. Daarnaast vergt het vijlen veel tijd. De voordelen van het werken met een elektrische vijl zijn groot. Een elektrische vijl is geschikt voor vrijwel alle werkzaamheden, zoals het voorbereiden van de natuurlijke nagel, afwerken van het product en wegvijlen van oude productlagen bij een nabehandeling. Bij veel werkzaamheden wint de elektrische vijl het qua perfectie van de handvijl. Bijvoorbeeld wanneer je rondom de nagelriem moet werken. Tijdens de Technische training Elektrisch vijlen komen al deze technieken aanbod en helpen wij jou natuurlijk ook met het perfectioneren bij het aanbrengen van product.  

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je kennis nodig van nagels. Je moet minimaal een opleiding Gelpolish hebben gevolgd.

Inhoud

 • Uitleg elektrische vijlen en het gebruik ervan
 • Uitleg verschillende bits
 • Het verwijderen van oud product en lifting
 • Het verwijderen van het cuticle (easy prep)
 • Het model vijlen van het product. 

Deze opleiding wordt gegeven door

Inge Inge

Na het volgen van de technische training Elektrisch vijlen ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt een model nodig voor deze cursus. Dit model heeft product op haar nagels met een uitgroei van minimaal 2 weken. Zij mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De prijs van de training is € 99,00

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, product (BIAB, Gel, PowerGel of Acryl, etc.)

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Heb je nog geen elektrische vijl met freesbitjes dan kun je deze erbij bestellen bij het boeken van de training. In het starterspakket zit het volgende:

 • Magnetic Kick Off Elektrische vijl (30.000 toeren)
 • 1x Rainbow Bit Medium
 • 1x Cuticle Bit Medium NF2.00 L45 
 • 1x Safety Bit Smal Medium
 • Stofkapjes 

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.