Nagelcursussen

Wil jij jouw vaardigheden verbeteren, mooie on-trend nagels leren zetten en altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied? Bij Nail Academy Nicolle vindt je een uitgebreid aanbod nagel cursussen en nagel workshops. Onze nagelstyliste cursussen en workshops bevatten een theoriemoment en een praktijkmoment, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht en worden afgesloten met een deelnamecertificaat. Wil jij een nagelstyliste cursus volgen? Bij elke cursus vindt je uitgebreide informatie over de opzet, de data, de mogelijkheden en de kosten. Heb je vragen over één of meerdere van onze nagelcursussen en/of -workshops? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

15 Resultaten

Het verschil tussen een nagelstylist cursus en een workshop

Bij Nail Academy Nicolle vind je diverse nagelopleidingen, nagel cursussen en nagel workshops. Hieronder lees je wat het verschil is tussen een nagelopleiding, een nagelstyliste cursus en een nagelworkshop:

  • Tijdens een nagelopleiding leer je alles over nagels en het runnen van een nagelsalon. Van basics en speciale technieken tot salonmanagement, na het afronden van de Opleiding Nagelstyliste ben jij klaar om aan de slag te gaan als nagelstyliste
  • Een nagel cursus kan gezien worden als aanvulling op je opleiding. Bij een nagelstyling cursus leer je nieuwe technieken en werkwijzen, waardoor je jouw aanbod in de salon uit kunt breiden. Een nagelcursus heeft een kortere doorlooptijd dan een opleiding en duurt maximaal één dag
  • Een nagel workshop is zeer geschikt om kennis te maken met een bepaald onderwerp en/of product. Workshops zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied.

Onze cursussen en workshops

Bij Nail Academy Nicolle kun je diverse nagelstyling cursussen en workshops volgen. Elke nagel cursus en nagel workshop beslaat een ander deel van nagelstyling. Zo kun je diverse cursussen volgen op het gebied van salonmanagement, maar is het ook mogelijk om cursussen of workshops te volgen waarbij je kennis maakt met nieuwe producten of technieken. Door zo nu en dan nagelstylist cursussen of workshops te volgen blijf je bezig met het verbeteren van jouw vaardigheden, volg je de ontwikkelingen in de nagelbranche op de voet en wordt jouw kennis van nagels steeds groter. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zorg je ervoor dat het aanbod in jouw salon up-to-date blijft en kan je de nagels van jouw klanten altijd voorzien van de nieuwste trends.

Nailart cursussen en workshops

Wil jij jouw vaardigheden op het gebied van nailart uitbreiden en kennis maken met nieuwe technieken en trends, zodat jij alle klanten in de salon van sierlijke, unieke nagels kunt voorzien? Dan zijn de nailart workshops en nailart cursussen van Nail Academy Nicolle iets voor jou. Via ons opleidingsinstituut kun je verschillende nailart cursussen volgen om jouw algemene kennis, creativiteit en vaardigheden op het gebied van nailart uit te breiden. Zo kan je kiezen voor een cursus die aansluit op het seizoen of de laatste modetrends, maar zijn er ook cursussen te volgen waar je kennis maakt met nieuwe technieken. Ben je net begonnen met nailart? Dan is het aan te raden om eerst een cursus te volgen waar je de basis goed onder de knie leert te krijgen. Vanuit deze cursus kan je vervolgens andere cursussen volgen en jouw kennis uitbouwen. Wil jij één of meerdere nailart nagelcursussen volgen? Het ruime cursusaanbod van Nail Academy Nicolle bevat een cursus voor elke nagelstylist.

Cursussen gellak

Bij gellak, ook wel gelpolish genoemd, wordt het gemak van nagellak en de kwaliteit van gel gecombineerd. Gelpolish is een krachtige, sterke nagellak met de uitstraling van een gelnagel, waar jouw klanten minimaal 2 weken van kunnen genieten. Werk jij in jouw salon veel met gellak of wil je daar in de toekomst mee gaan werken? Dan zijn onze gellak cursussen iets voor jou. Door één of meerdere van onze nagelstyliste cursussen voor gelpolish te volgen verbeter jij jouw vaardigheden en kan jij de klanten in jouw salon nóg beter van dienst zijn. Het cursusaanbod op het gebied van gellak, ook wel gelpolish genoemd, bestaat uit diverse cursussen. Zo kun je kiezen voor een nagelstylist cursus of opleiding nagelstyling waar je goed leert werken met dit prachtige product en zijn er cursussen te volgen om speciale trends of technieken te leren beheersen.

Algemene nagelstyliste cursussen

Wil jij een eigen nagelstudio starten? Dan zijn technische vakkennis en kennis van alle zakelijke aspecten van groot belang. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het ondernemerschap is het aan te raden om op dit gebied een aantal cursussen te volgen. Via Nail Academy Nicolle kun je diverse cursussen volgen waar je alles over het ondernemerschap en het runnen van een eigen salon leert. Zo ga je goed voorbereid het ondernemerschap tegemoet. Daarnaast bieden wij een aantal nagelcursussen aan die ervoor zorgen dat ook jouw technische vakkennis en vaardigheden op peil blijven. Zo zijn er cursussen te volgen waarbij nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen uitvoerig aan de orde komen en waar uitgebreid wordt ingegaan op de problemen en vragen van alle deelnemers, zodat je zowel van de docent als van jouw medecursisten leert. Daarnaast zijn er altijd nagelcursussen te volgen om algemene vaardigheden te verbeteren. Nail Academy Nicolle biedt je altijd de mogelijkheid om verder te leren met een cursus nagelstylist en een expert te worden op jouw vakgebied. Wat je ook wilt leren, ons ruime aanbod cursussen bevat een passende cursus voor elke nagelstyliste.

Magnetic cursussen

Nail Academy Nicolle is een erkende dealer van het innovatieve nagelmerk Magnetic en werkt nauw samen met dit prachtige merk. Vanuit deze samenwerking bieden wij ook verschillende Magnetic cursussen aan. Tijdens onze Magnetic cursussen werk je uitsluitend met de producten van Magnetic en ga je in op verschillende technieken en nieuwe trends. Daarnaast zijn er cursussen te volgen waar je leert om te gaan met probleemnagels en zijn er soms try out workshops te volgen, waarin je leert kennismaken met nieuwe producten van Magnetic. Door onze Magnetic cursussen te volgen leer je te werken met de producten van Magnetic, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit mooie merk en kun je jouw klanten in de salon nog beter van dienst zijn.

Tijdelijke cursussen nagelstyling

Bij Nail Academy Nicolle vind je ook een aantal tijdelijke nagel cursussen. Deze cursussen zijn seizoensgebonden of trendgevoelig en zijn dus maar een beperkte periode te volgen. Door regelmatig een tijdelijke cursus te volgen kan jij jouw klanten altijd voorzien van nagels die passen bij het seizoen of de laatste trends. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tijdelijke nagelcursussen en nagelworkshops? Houd dan onze webshop in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Verbeter jouw vaardigheden en schrijf je in voor een nagelcursus

Wil jij jouw skills op het gebied van nagelstyling verbeteren, mooie nagels leren zetten en jouw klanten aan je binden? Schrijf je vandaag nog in voor één of meerdere van onze nagelcursussen en/of -workshops. Heb je vragen over een workshop of cursus nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van nagelprofessionals staat je graag te woord en denkt graag met je mee.