Cursus Babyboom Nails with PowerGels

99,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €99,-
Producten Je werkt met je eigen materialen. In de bevestigingsmail noteren we welke producten je mee dient te nemen.
Model Je hebt een model nodig met minimaal 2 weken uitgroei.
Vooropleiding Opleiding nagelstyling
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

De 'Babyboom' nagel is 1 van de meest gevraagde nagel in de salon! Het zijn een prachtige naturel nagels gemaakt met de kleuren wit en roze. Er is geen smile line aanwezig zoals je bij French Manicure ziet, maar een mooie overloop van roze op het nagelbed naar wit op de extension edge. Ook waanzinnig mooi voor bruidjes; chique, elegante, natuurlijke ogende nagel.

Tijdens deze les werken we met de Magnetic PowerGel. De PowerGel heeft de hechting van een Gel die je verwerkt als een acryl. Je hebt geen tijdsdruk zoals je met acryl wel hebt, dus je kan net zo lang modelleren totdat het naar jouw wens is. Ben je nagelstyliste? Meld je dan aan voor deze leerzame les!

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je kennis nodig van nagels. Je moet nagelstyliste en al verlengingen kunnen zetten.

Inhoud

 • Theorie PowerGel
 • De Babyboom techniek met PowerGels
 • Product beheersing
 • Model vijlen

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

Na het volgen van de Cursus Babyboom Nails with PowerGels ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt een model nodig voor deze cursus. We vragen je om een model mee naar de les te nemen met een uitgroei van minimaal 2 weken. Zij mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De prijs van de training is € 99,00

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, PowerGel

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.