Retourneren en garantie

Retourneren

Wij leveren alle artikelen met garantie die van het artikel verwacht mag worden. Mocht een artikel niet aan jouw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden.

Ruilen of terugsturen van een product
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nail-academy-nicolle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourprocedure

  1. Geef jouw retourzending per telefoon of e-mail aan ons door.
  2. Het te retourneren artikel moet binnen 14 dagen na aanmelding retour inclusief factuur en een toelichtende brief aan ons geretourneerd worden.
  3. Zorg dat je de zending voldoende gefrankeerd opstuurt. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
  4. Stuur het artikel (indien mogelijk) in de originele staat en in zo origineel mogelijke verpakking en verzenddoos terug.
  5. Na ontvangst van het artikel met bijbehorend factuur en een toelichtende brief, krijg je van ons een bevestiging en zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening worden overgemaakt. 

Retourkosten

Mocht je iets willen retourneren, dan zijn deze kosten voor rekening van de klant. Werd de bestelling geleverd als brievenbuspakketje, dan kun je het ook weer als brievenbuspakketje retourneren. En anders in een pakketpost. Voor exacte en de meest actuele bedragen verwijzen we je graag naar de website van PostNL.

Retouradres

Nail Academy Nicolle

de Vos van Steenwijklaan 41

7902 NN Hoogeveen


 

Garantie

Welke garantie heb ik op mijn aankopen?
Voor onze elektrische apparaten gelden een garantie van tenminste 1 jaar, mits er bij de product omschrijving een langere termijn staat vermeld. Naast de garantie gelden ook de wettelijke bepalingen. De aanboden garantie doet niets af aan de wettelijke rechten van u als consument.

Aangekocht product binnen de garantietermijn defect?
Wanneer een door u aangekocht artikel binnen de garantietermijn defect raakt, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen dan na ontvangst van het desbetreffende artikel zorgdragen voor een snelle en correcte afhandeling.

Niet vallend onder garantie: Val- en of stootschade of iedere andere schade door derden.
Uw factuur geldt tevens als garantiebewijs, bewaar deze factuur dus goed. Zonder factuur kunnen wij helaas niet beoordelen of het product bij ons gekocht is en kan er geen garantie worden verleend.