Gels

Wilt u gaan voor een prachtige, natuurlijk uitziende look met gelnagels? Met gelnagels blijven de nagels van jouw klanten voor lange tijd mooi. Nail Academy Nicolle biedt jou als nagelstyliste eindeloze mogelijkheden met verschillende gels. Bij ons heb je ruim de keuze in gels en kun je eindeloos combineren. Jij bedenkt de nagels die je wilt maken en wij geven je de mogelijkheden.

Gels
Pagina
Pagina

88 Resultaten

Pagina

Gels: perfect voor dagelijkse handelingen

Gellak is ontzettend populair onder nagelstylisten en hun klanten. De kwalitatief hoogwaardige gels worden dan ook gebruikt door ervaren nagelstylistes en kunnen door hun hoge gebruiksvriendelijkheid ook door beginnende nagelstylistes worden gebruikt. De gels zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, variërend in flexibiliteit. Hierdoor is gel toepasbaar op elke natuurlijke nagel, ongeacht de conditie. Gels beschermen de nagels, het maakt ze sterker en ook zorgen ze ervoor dat je minder last krijgt van het scheuren of breken van je natuurlijke nagels.

  • Met gels laat je nagels er natuurlijk uitzien
  • Je kunt er natuurlijke nagels mee verlengen
  • Gelnagels houden 3-4 weken zonder dat de glans vervaagt
  • Gelnagels zijn flexibel en buigzaam

Alle producten die jij nodig hebt

Bij Nail Academy Nicolle vind je alles wat je nodig hebt om een mooie set nagels met gel te zetten. Van natuurlijke korte gelnagels, tot aan lange en stevige gekleurde gelnagels tot aan gelnagels met gave nailart. Gellak is voor iedereen en er is voor ieder wat wils.De geltechniek wordt gebruikt voor het verlengen en versterken van natuurlijke nagels. Het product is flexibel en ‘beweegt’ mee met de natuurlijke nagel. Het grote voordeel is dat je na het aanbrengen niet hoeft te wachten tot het droog is omdat Gellak direct onder een nagellamp wordt uitgehard.

Wij beschikken over een groot assortiment nagel gel producten. Het aanbod bestaat uit verschillende basis-, strijk-, bouw-, kleur- en topgels. Ieder seizoen wordt ons assortiment uitgebreid met de trend kleuren van dat moment. Zo proberen wij hiermee altijd in te spelen op de behoefte van jouw klanten!

Jouw gels kopen bij Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een officieel verkooppunt van gels van verschillende merken. Onze missie is om nagelstylistes te begeleiden op alle mogelijke vlakken. Naast het zijn van een nagelgroothandel, bieden wij ook cursussen en opleidingen aan voor beginnende en ervaren nagelstylistes. Daarnaast hebben wij niet alleen producten en nagelopleidingen, maar ook voor andere delen van de beauty branche. Onze nagelgroothandel bevindt zich in ons pand in Hoogeveen waar ook ons opleidingsinstituut gevestigd is.

Wil je aan de slag met gel voor jouw klanten? Zorg dan dat je de juiste producten in huis hebt en dat je goed weet wat je doet. Door regelmatig een nagel cursus te volgen blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en kun je jouw klanten altijd de nagels bieden waar ze om vragen.

Meer weten over gels?

Wil je meer weten over de verschillende soorten gels die wij aanbieden? Of ben je benieuwd naar onze opleidingen, cursussen en workshops? In de beschrijving vind je informatie over de inhoud, de cursusdata, de mogelijkheden en de kosten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.