Marc Inbane

Op zoek naar producten waarmee je het hele jaar door een gezonde kleur op de huid kunt creëren? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. In onze Marc Inbane groothandel vind je alle producten van dit hoogstaande merk. Bestel de producten eenvoudig online of kom langs bij onze groothandel in Hoogeveen. Heb je vragen over het merk Marc Inbane of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op.

30 Resultaten

Over Marc Inbane

Marc Inbane is een merk dat in 2012 is opgericht door drie reizigers die op het vliegveld zaten. Omdat hun vlucht flink vertraagd was, hadden ze heel wat tijd over. Hierdoor begonnen ze met het observeren van de overige reizigers. Het viel hen op dat de mensen die terugkwamen van vakantie een stuk gelukkiger oogden dan de mensen die vertrokken. Zij constateerden dat het enige verschil tussen de twee groepen de bruine teint was. Hierdoor kwamen ze op het idee om een product te creëren waarmee mensen het hele jaar een natuurlijk gebruinde kleur kunnen creëren. Hierdoor kan iedereen een stralende teint realiseren, zonder dat je hiervoor speciaal voor op vakantie hoeft te gaan. Marc Inbane is inmiddels uitgegroeid tot een hoogstaand merk met kwalitatieve producten die onmisbaar zijn in een beautysalon.

Alle producten van Marc Inbane op één plek

Nail Academy Nicolle is een officieel verkooppunt van het merk Marc Inbane. In onze Marc Inbane groothandel vind je de volgende producten van het merk:

  • Marc Inbane tanning: Met de tanning producten van Marc Inbane kun je het hele jaar een gezonde uitstraling en een mooie vakantiekleur creëren
  • Marc Inbane verzorging: De verzorgingslijn geeft je huid alles wat deze nodig heeft
  • Marc Inbane sets: Complete sets om cadeau te geven of zelf je look compleet te maken
  • Marc Inbane kaarsen: De kaarsen van Marc Inbane zorgen altijd voor een heerlijke geur in huis of de salon

Alle producten van het merk Marc Inbane zijn van hoge kwaliteit. Vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Als erkende Marc Inbane groothandel vertellen wij je graag alles over de verschillende producten.

Nail Academy Nicolle, groothandel in producten van Marc Inbane

Nail Academy Nicolle is groothandel in Noord- en Noordoost-Nederland op het gebied van beauty en nagelproducten. Als bedrijf kun je bij onze groothandel terecht voor verschillende producten van hoogstaande merken als Inglot en Boozyshop. Omdat veel van onze producten bedoeld zijn voor professioneel gebruik, zijn deze producten enkel te zien nadat je bent ingelogd met je bedrijfsprofiel. Sommige producten, waaronder de producten van Marc Inbane, zijn ook beschikbaar voor particulieren. Bestel de producten eenvoudig door ze aan je winkelwagen toe te voegen en te betalen. Je bent ook van harte welkom in onze groothandel om de producten daar af te halen.

Naast groothandel is Nail Academy Nicolle ook een opleidingsinstituut. Zo kun je bij ons een opleiding tot nagelstyliste volgen, maar ook verschillende cursussen op beauty- en nagelgebied. Zo kun je het geleerde niet alleen toepassen op jezelf, maar ook op de klanten van je beautysalon.

Meer informatie?

Heb je vragen over Marc Inbane tanning producten? Of heb je vragen over onze beauty groothandel of nagelgroothandel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze beauty experts staan je graag te woord.