Training Coaching&Perfectie

125,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €125,-
Producten Je werkt met je eigen producten. Er is een elektrische vijl, tafelafzuiger, nagellamp en tafellamp beschikbaar in het lokaal voor de cursist.
Model Je hebt een model nodig voor deze cursus.
Model eisen Het model moet een minimale leeftijd hebben van 16 jaar en ze mag geen nagelstyliste zijn.
Vooropleiding Minimaal opleiding tot Gelpolish Stylist
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Education is the key to succes! Ben je een startende nagelstyliste of een werk je al een tijdje als nagelstyliste en wil je je graag blijven ontwikkelen? Meld je dan aan voor de Coaching&Perfectie training! Technieken en producten veranderen regelmatig en het is belangrijk dat je op de hoogte bent. Niks is te gek of te hoog gegrepen, jij kunt ook die strakke instagram en/of Pinterest nagels maken, maar hiervoor zul je wel moeten blijven trainen.

Geef je zelf 1 tot 2 keer per jaar een cursus Coaching&Perfectie cadeau en je zult versteld staan wat het met je doet!

 

In deze les werkt iedereen individueel aan zijn eigen technieken. Denk bijvoorbeeld aan het vorm vijlen, het verhogen van je snelheid, de juiste dikte en bolling of het plaatsen van sjablonen op de goede manier. We werken met een groep van maximaal 4 personen zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. We proberen samen jouw salonnagels naar een hoger niveau te tillen. 

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je kennis nodig van nagels. Je moet nagelstyliste of Gelpolish-styliste zijn.

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt 1 model nodig voor deze cursus met of zonder product op haar nagels. Het is namelijk aan jou of je wilt trainen op nabehandelingen of op nieuwe nagels zetten.
Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. 
De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De kosten voor training is € 125,00. 

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

We werken met een groep van maximaal 4 personen zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. 

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, product (BIAB, Gel, PowerGel of Acryl, etc.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.