BO.NAIL

Nagels zijn meer dan alleen je nagels. BO.Nail is ervan overtuigd dat je via je nagels je identiteit kunt uitdrukken. Bij Nail Academy Nicolle zijn we trots verkooppartner van dit hoogstaande nagelmerk. BO.Nails producten zijn bij ons eenvoudig online te bestellen. Breid je salon uit en help je klanten nog beter. Heb je vragen over het merk BO.Nails? Neem dan gerust contact met ons op.

349 Resultaten

BO.Nail: Jouw identiteit, uitgedrukt in je nagels

Bij iedere stemming en bij elke gelegenheid horen andere nagels. Of je nu wilt stralen met kleurrijke en speelse designs tijdens een feestelijke gelegenheid, of wat minder uitgesproken nagels wilt voor een formele situatie. Een vrolijke stemming vraagt om kleurrijke nagels, terwijl een serieuze gelegenheid misschien vraagt om een subtielere en meer neutrale tint. Wat de gelegenheid ook is, BO.Nail biedt de veelzijdigheid die nodig is om jouw klanten te voorzien van de meest verbluffende nagelcreaties en een uitstekende nagelverzorging.

BO.Nail is onderdeel van BO.SYSTEMS, een innovatief merk dat zich al ruim 25 jaar richt op vrouwen over de hele wereld. Met een focus op selfcare en het bieden van een moment van ontspanning en schoonheid, heeft BO.SYSTEMS een reeks producten ontwikkeld die gericht zijn op de individuele behoeften van elke vrouw. BO.Nail, als een van de paradepaardjes van BO.SYSTEMS, biedt een gevarieerd assortiment aan producten die zich perfect aanpassen aan elke nagel en elke wens. Hierdoor hebben zowel nagelprofessionals als hun klanten de vrijheid om hun creativiteit en persoonlijkheid tot uiting te brengen.

BO.Nail is een onderdeel van BO.Systems en heeft een uitgebreid assortiment voor nagels.

Nail Academy Nicolle als verkooppunt voor BO.Nail

Bij Nail Academy Nicolle zijn we officieel verkooppunt van het merk BO.Nails. In ons assortiment bieden we niet alleen de basisproducten van BO.Nail aan, zoals de BO.Nail prep en cleansers en de base & top gels van BO.Nails, maar ook alle BO.Nail Soakable Gel Polish kleuren en maar liefst 70 bijpassende kleuren nagellak van BO.Nail. Als professioneel nagelstyliste kun jij je klanten hiermee voorzien van de mooiste nagelcreaties.

BO.Nail biedt de mogelijkheid om de mooiste nagels te maken, maar daarnaast ook de mogelijkheid om de natuurlijke nagels de juiste verzorging te geven. De Essential Nail Treatment Kit helpt je de natuurlijke nagel van je klanten weer een boost te geven en ze sterker te maken. Deze behandeling helpt de nagel te herstellen en versterken van binnenuit.

BO.Nails producten bestellen

Wil jij het merk BO.Nails toevoegen aan jouw nagelsalon om jouw klanten nog beter te kunnen helpen? De producten zijn eenvoudig online te bestellen via onze groothandel. Als professional kun je bij ons een account aanmaken en je zakelijke bestelling doen. Heb je hulp nodig bij het bestellen van je producten of ben je benieuwd welke nieuwe BO.Nail producten we in ons assortiment hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Met de producten van BO.Nail maak je van elke nagel een mooie creatie.

Je kunt ook terecht in onze fysieke groothandel, gevestigd in Hoogeveen, voor al je vragen en voor ons uitgebreide assortiment. Onze ervaren en enthousiaste beauty professionals helpen je hier graag. We denken met je mee, zodat jij de juiste producten vindt die passen bij jou en je salon.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle, gevestigd in Hoogeveen, is niet alleen een erkend opleidingsinstituut, maar ook een vooraanstaande beauty- en nagelgroothandel in Noord- en Noordoost-Nederland. Of je nu al professioneel nagelstyliste bent of je wil graag nagelstyliste worden, wij hebben wat je zoekt en staan voor je klaar. Onze nagelstyliste opleidingen omvatten alle aspecten van het nagelvak en zorgen ervoor dat jij op de hoogte blijft van alle trends en ontwikkelingen in de nagelbranche. De groothandel van Nail Academy Nicolle biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige merken en producten, waardoor je bij ons alles vindt wat je nodig hebt om je nagelsalon verder te laten groeien.

  • Officieel BO.Nails verkooppunt
  • Erkend opleidingsinstituut
  • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze BO.Nail producten? Of ben je benieuwd naar één van de andere merken in onze groothandel in nagelproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.