Cursus Blush Glitter Inlay & Baby/Colorboom

99,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) 99,00
Producten Je werkt met je eigen producten, we sturen je na opgave een lijst via de e-mail
Model Je hebt 1 model nodig voor deze cursus.
Vooropleiding Je moet nagelstyliste zijn en ervaring hebben met Blush
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Heb jij al ervaring met Blush, maar wil je jouw Blush Technieken naar een volgend level tillen? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Tijdens deze cursus leer je de glitter inlay en de babyboom techniek uitvoeren met de prachtige Blush Gels. Na deze cursus kan je jouw klanten blij maken met deze leuke next level technieken, een super aanvulling in de salon!

Je werkt met je eigen nagelproducten. Na aanmelding ontvang je een lijst met producten die je gaat gebruiken. We stellen overige producten en kleuren beschikbaar tijdens de les.

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je basis kennis nodig van Blush. Je moet nagelstyliste of Gelpolish-styliste zijn.

Inhoud

Je leert:

 • Blush Glitter Inlay techniek.
 • Blush Babyboom techniek.
 • Blush Colorboom techniek met Neon en Pastel Blush

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt een model nodig voor deze cursus. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. 
De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de cursus is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De prijs voor training is €99,00.

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.