Technische Training Probleemnagels

99,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €99,-
Producten Je werkt met jouw eigen producten
Model De nagels van het model moeten kort zijn (mag zelfs de helft zijn van een normale lengte) of beschadigd zijn door psoriasis. Er mogen geen ontstekingen zitten bij de nagelriemen.
Vooropleiding Opleiding nagelstyling
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Helaas heeft niet iedereen gezonde nagels of mooie lange nagels. Er zijn ook mensen met probleemnagels, zoals nagelbijters. Deze klanten schamen zich soms voor hun aangetaste handen en nagels. Een professionele nagelstylist kan handen en nagels weer toonbaar maken.

Een nagelbijter heeft vaak hele korte nagels, onregelmatig en de nagelriemen zijn vaak droog. Tijdens een behandeling voor een nagelbijter ligt de focus op een mini manicure en het egaliseren van de nagels met een hard product. Een korte verlenging is mogelijk, zo lang het niet boven de vingertop uitkomt. Al na een aantal behandelingen zien de nagels er veel beter uit. Met het juiste advies voor thuis kunnen deze klanten met trots hun handen weer laten zien!

We leggen je uit hoe een nagelbijtarrangement er uit ziet en hoe je die kunt aanbieden in jouw salon. Een goede motivatie voor jouw klant om niet te bijten want zij komt elke week bij jou voor een behandeling.

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je kennis nodig van nagels. Je moet nagelstyliste zijn en ervaring hebben met Gel of PowerGel.

Je werkt met je eigen nagelproducten. Na aanmelding ontvang je een lijst met producten die je gaat gebruiken. We stellen overige producten en kleuren beschikbaar tijdens de les.

Inhoud

Je leert:

 • Theorie
 • Uitleg nagelbijtarrangement
 • Verzorging
 • Mini manicure met de juiste bits en producten

Deze opleiding wordt gegeven door

Inge Inge

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Voor deze cursus heb je een model nodig die nagelbijter is. De nagels van het model moeten kort zijn (mag zelfs de helft zijn van een normale lengte) of beschadigd zijn door psoriasis. Er mogen geen ontstekingen zitten bij de nagelriemen. Zij mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De prijs voor training is € 99,00.

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.