Examentraining

Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €99,-
Producten Je werkt met jouw eigen producten
Model Je hebt een model nodig voor deze cursus zonder kunstnagels.
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Wat houdt een examentraining in? 

Je kunt na afronding van een opleiding nagelstyliste tijdens een examentraining je vaardigheden onder begeleiding herhalen en verbeteren. Dit kan tot aan het examen of tot aan een jaar na je laatste lesdag. Wij begeleiden je graag om een succesvolle nagelstyliste te worden en dat kan alleen maar door te trainen, trainen en nog eens trainen

Ons advies is om de examentraining in te plannen minimaal 2 maanden na je laatste lesdag. Na de opleiding is het namelijk van belang dat je eerst voldoende tijd neemt om te oefenen op een aantal vaste modellen. 

Tijdens de examentraining is er ruimte om vragen te stellen en daarom starten we de dag met een vragenronde. Wij vragen je hoe gaat het, waar loop je tegenaan, waar kunnen we je nog bij begeleiden, etc.

Ben je al (bijna) klaar om examen te doen?   

Tijdens een examentraining kan de trainster je uitleggen wat er van je verwacht wordt tijdens een examen en kun je onder begeleiding van een trainster een set nagels zetten volgens deze exameneisen

Deelname aan het landelijke examen is niet verplicht. Wij raden het je wel aan. Het examen is namelijk een belangrijk toetsingsmoment: ben je klaar om als nagelstylist de markt op te gaan? Het diploma voor de opleiding Nagelstyliste is ook voor jouw klanten een duidelijk signaal dat je goed voorbereid bent. Met ons diploma weet je zeker dat je met succes het vak uit kunt oefenen en zullen wij jouw salon aanraden mocht dit nodig zijn.

Na het volgen van de Examentraining ontvang je geen certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt 1 model nodig voor deze cursus zonder product op haar nagels. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft.

De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model

Als je de opleiding Allround of de avondopleiding bij ons hebt gevolgd, dan kun je je voor de examentraining kosteloos aanmelden! Deze gratis dag is geldig t/m een jaar na je laatste lesdag van de opleiding. Wil je een extra Examentraining bijwonen, dan zijn de kosten €99,00 per dag.

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, product (BIAB, Gel, PowerGel of Acryl, etc.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.