Examen Nagelstyling

0,00
Meer informatie
Selecteer cursusdata
Ik doe examen in de volgende technieken
Recht op eenmalig gratis?
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Deelname aan het landelijke examen is niet verplicht. Wij raden het je wel aan. Het examen is namelijk een belangrijk toetsingmoment: ben je klaar om als nagelstylist de markt op te gaan? Het diploma voor de opleiding Nagelstyliste is ook voor jouw klanten een duidelijk signaal dat je goed voorbereid bent. Met ons diploma weet je zeker dat je met succes het vak uit kunt oefenen en zullen wij jouw salon aanraden mocht dit nodig zijn.

Je kunt bij ons examen doen in Nagelstyling in meerdere technieken tegelijk; PowerGel, Gel en/of Acryl. Op diezelfde dag nemen we ook een theorie-examen af. 

Exameneisen algemeen:

Als je in 1 techniek examen doet dan werk je hiermee op beide handen, 1 hand op tips en 1 hand op nail forms. Alle nagels worden afgelakt met een rode Gelpolish kleur (Mey's Choice).

Als je in 2 technieken examen doet dan breng je op 1 hand een techniek aan en op de andere hand de andere techniek. Alle nagels worden afgelakt met een rode Gelpolish kleur (Mey's Choice).

Verdere informatie wordt verteld tijdens de examentraining.

Wanneer je geslaagd bent voor zowel de theorie als de praktijk ontvang je een diploma Allround of in de technieken waar jij examen hebt voor gedaan.

Let op: Je dient een voldoende te halen voor de theorie om jouw praktijkdiploma in ontvangst te mogen nemen. Ben je gezakt voor de theorie en geslaagd voor de praktijk dan moet je de theorie nog een keer over doen. We spreken daar een datum voor af.

Vinden wij jouw resultaten niet voldoende genoeg om een certificaat of diploma mee te geven? Neem onze adviezen mee naar huis, oefen nog een periode en meld je dan opnieuw aan voor een examen. Aan herexamens zijn ook kosten verbonden. Kosten herexamen: € 99,00. Wij organiseren 2 keer per jaar een examen moment bij onze Academy. 

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De examen dag is als volgt ingedeeld:

09.00 uur Aanvangstijd
09.30 uur Starttijd praktijk
13.00 uur Eindtijd praktijk
Pauze
14.00 uur Theorie-examen
15.00 – 16.00 uur Beoordeling modellen
16.00 uur Uitslag en uitreiking diploma

Je hebt 1 model nodig voor deze cursus zonder product op haar nagels. Het model mag de direct meekomen om 09.00 uur. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. 
De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

Het examen zit eenmalig gratis bij de opleiding in. Bij herexamen kost het examen €99,00

Je werkt met je eigen nagelproducten zoals; vijlen, vloeistoffen, instrumenten, product (BIAB, Gel, PowerGel of Acryl, etc.)

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.