Author Image

Nagelriemen verzorgen. En hoe!

Nagelriemen verzorgen…. een heel breed begrip en op zoveel manieren mogelijk!

Allereerst is het belangrijk dat je de nagelriem leert begrijpen voordat je klakkeloos roept dat de klant moet ‘smeren’ met olie. Analyseer die nagelriem; hoe ziet de huid er uit, wat is de huid nodig, wat kun jij doen als nagelstyliste om het nog mooier te krijgen en wat adviseer je jouw klant. Is ze een cuticle oil nodig, een crème of juist beiden? Wist je trouwens dat de combinatie van 2 producten top is? Laat ze de nagelriemen eerst in masseren met Seduction Nourishing Cuticle Oil en daarna met de Intense Cuticle Treatment. Op die manier krijgt de olie nog meer kans om dieper te huidlagen in te gaan.

Heerlijk om te adviseren voor de nacht!

En wist je trouwens dat de Seduction Nourishing Cuticle oil veel geconcentreerder is dan de Magnetic Cuticle Oil Peach? Dus heb je een klant met probleemnagels of huid? Adviseer dan de Seduction Nourishing Cuticle Oil. En voor de normale huid en nagel is de Magnetic Cuticle Oil Peach prima.

Anatomie van de huid en nagel is de basis van een succesvolle nagelstylist. Ook als je in je salon de Russian Manicure uitvoert of als je van plan bent gaan dit te doen. Probeer dit niet zo maar! Het is ontzettend belangrijk dat je weet bij welk huidtype/klant iets wel of niet kan en dat je de juiste bits/tools gebruikt! Er is zoveel te verkrijgen en er staan zoveel YouTube filmpjes online, maar verdiep je hier goed in of volg de juiste cursus.

Blijf leren en ontwikkelen of je nu een startende nagelstyliste bent of al jaren het vak uitoefent. Je bent nooit te oud om te leren. Heb je vragen of problemen? Ik denk graag met je mee!

Intense Cuticle Cream

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic