Author Image

Wat zijn de nageltrends voor het najaar van 2023?

September is altijd dè modemaand dankzij de fashion weeks in de grote steden New York, Milaan, Parijs en Londen. Ook hangen de winkels inmiddels weer vol met toffe kleding items in prachtige kleuren. De 5 mode kleuren die we gaan zien in 2023 zijn Vurig rood, Chocoladebruin, IJs blauw, Camel en Metallic.

Wat zijn de nageltrends voor het najaar van 2023?

Werk jij zelf in de salon of doe jij je eigen nagels? Mooie gemanicuurde nagels geven een verzorgde uitstraling en de fijnste manier van selfcare. Een goede reden om eens te gaan bekijken welke kleur gellak of nagellak we deze herfst en winter kunnen gaan dragen en past bij de modekleuren!

De nagellaktrends voor de herfst en winter van 2023 zijn:

 1. Vurig rood
  De kleur rood is al een echte trend in de nagelwereld. Dit najaar zien we vurigrood bij veel grote nagelmerken terugkomen. Met de kleur rood straal je super veel vrouwelijkheid uit!
 2. Metallic
  Metallics zijn al een hele tijd een trend in de mode en op nagelgebied. Met een Metallic pigment poeder of een metallic Color Gel kun je een volledige nagel lakken of een french manicure maken. Gebruik eens een kleur metallic, de kleur lila gaan we veel tegenkomen!
 3. Chocoladebruin
  Een echte herfstkleur is natuurlijk bruin, met name de chocoladebruin met of zonder glitters. Je ziet deze kleuren ook veel terug in het modebeeld, ook variaties richting erg donker rood of donker paars doen het erg goed dit najaar.
 4. Ijsblauw
  Als er een kleur is die ons aan het najaar doet denken dan is het ijsblauw wel. Pastelkleurtjes zie je vaak in het voorjaar, maar deze winter is ijsblauw niet weg te denken in jouw salon. Perfect wanneer je houdt van een toffe mom-jeans met een klassieke witte blouse!
 5. Camel
  Camel wordt dit najaar gecombineerd met neutrale kleuren zoals wit en ivoor. Maak een leuke ton sur ton set nagels door deze kleuren onderling met elkaar te combineren!

nagel trend kleur rood
trend kleur nagel bruin

Niet te missen!

De Milky White is een blijvende trend dit najaar. Deze minimalistische kleur is perfect te combineren met al jouw kleding items. De Blush Ivory van Magnetic is vanaf 16 oktober te bestellen. Een ivoor kleur die niet helemaal dekkend is en daardoor een heel mooi glazig effect geeft. Hou je van iets meer een extravagante Milky Look? Kijk dan eens bij de kleuren van BO Nail #163 t/m #167 waar kleine stukje foil in zitten. Super chique!

Herken je de Glazed Donut Nails nog? Deze trend wordt gemaakt met een wit parelmoer pigment waarmee je prachtige chrome nagels creëert. Ook nog steeds een dikke hit! Dit najaar gaan we ook de chocolate glazed donut zien. Je raadt het waarschijnlijk al, dit is een chocoladebruine kleur die ingepoetst is met een wit chrome pigment.

Kun jij jouw klanten weer voldoende inspireren met de trends voor dit najaar? Ik hoop jou in ieder geval weer leuke tips te hebben gegeven!

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic