Author Image

Wat is een combi-manicure?

Combi-manicure is een combinatie van een Russian Manicure en een E-manicure. Deze behandeling wordt steeds populairder. Maar wat houdt de behandeling precies in?

Combi manicure is de prep behandeling van de nagel maar dan luxer en uitgebreider. Iedere nagelstyliste duwt wel nagelriemen terug en verwijderd het cuticle weefsel voordat er een kunstproduct op komt. Tijdens een Combi Manicure gaan we hier verder op in; de natuurlijke nagel wordt bij de cuticle nog schoner gemaakt, de huid wordt gepolijst en niet levende huid wordt weggeknipt. De voordelen van een combi manicure zijn; een betere hechting van product (geen lifting meer), niet alleen de nagels maar ook de huid zien er perfect uit en de klant heeft langer plezier met de nagels, omdat je het product dichter bij de cuticle kunt zetten.

Er wordt gewerkt met verschillende freesbitjes en er zijn 3 tools waarmee je huid kunt weghalen. Elke bitje heeft z’n eigen functie tijdens een combi manicure en iedereen heeft een persoonlijke voorkeur qua tool, de 1 werkt liever met een schaartje en de ander met een tangetje. Ben je een beginner? Dan raden we het schaartje aan.

De combi manicure is een behandeling die je niet zo maar kunt uitvoeren, want je moeten de juiste kennis hebben over de huid en de nagel. Ook moet je weten bij welke klanten je deze behandeling niet kunt toepassen en welk advies je aan je klant moet geven om de huid thuis te verzorgen.

Wil jij dit graag leren? Kom naar onze 3-daagse combi manicure & BIAB next level. We werken dan ook met de Blushes van Magnetic.

Combi-Manicure

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic