Author Image

Mijn verhaal

Hallo nieuwe (of bekende) bezoekers! Graag vertel ik je meer over wie ik ben, mijn achtergrond en de groei van mijn bedrijf.

Ik ben Nicolle en sta hier met mijn 2 Franse bulletjes Bronx en Bobbi. Zij zijn onze mascottes en therapeuten in het bedrijf. Bronx is een mannetje van 5 en is een heerlijke droogkloot. Bobbi is een vrouwtje van 3 en is zo gek als een cent. Een prachtduo!

nicolle met bobbi en bronx

En wie ben ik? Mijn liefde voor schoonheid begon al op zeer jonge leeftijd en ik ben daarom op mijn 16e de opleidingen Schoonheidsspecialiste en Nagelstyliste gaan volgen. Al snel werd er een slaapkamer omgebouwd tot nagel-, en schoonheidssalon en de eerste nagelklanten waren een feit. Ook was er de eerste kennismaking met Magnetic Nail Design, want ik zocht een goed en professioneel merk voor nagelstylistes en kwam bij Magnetic, destijds Star Nail Academy, terecht. Na zes jaar een goed lopende salon te hebben gehad was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik de docentenopleiding bij Magnetic gaan volgen. Op die manier kon ik mijn passie doorgeven en mijn eigen opleidingsinstituut en groothandel opbouwen in Noord Nederland. Jarenlang gaf ik zelf alle cursussen en opleidingen. Ik kon daar helemaal mijn focus opleggen omdat ik samen met mijn moeder Marga het bedrijf runde en zij alle groothandel,- en administratiewerkzaamheden deed. Door die krachten te bundelen werd ons bedrijf een succes. Marga is vanaf januari 2020 niet meer dagelijks werkzaam in het bedrijf, want zij geniet van haar welverdiende pensioen!

We hebben al heel veel dames opgeleid tot een professionele nagelstyliste en komen er nog veel dames hun inkopen doen of bijscholingen volgen bij ons.

Nu 16 jaar later werk ik met verschillende merken en heb ik onze groothandel en webwinkel kunnen uitbreiden met wel 4000 nagel-en beautyproducten. Samen met een vast team van 3 medewerkers en 2 freelance docenten maken we er elke dag een feestje van op de werkvloer. De kern en de kracht van ons bedrijf is en blijft nagelstyling, maar daarnaast geven we ook leuke beauty lessen in wimperextensions, henna brows en brow lamination.

Zelf ben ik inmiddels nauwelijks meer in de leslokalen te vinden en hou ik mij bezig met het managen van het bedrijf. Kijkende wat ik belangrijk vind om het bedrijf energie te geven en vernieuwend te blijven; wat zijn we nodig, wat zijn de trends, wat past bij ons bedrijf, social media, klantenservice en waar nodig mijn klanten persoonlijk te begeleiden met het opbouwen van een succesvolle nagelsalon. Heerlijk om te doen!

Ik ben ervan overtuigd dat als je iets doet vanuit je hart dat het een succes kan worden. Het gaat er niet altijd om hoeveel uren je eraan besteedt maar welke energie je uitstraalt als je praat over jouw werk, of je nu een product verkoopt of dienst verleend. Ik adviseer iedereen altijd; focus je op wat jij leuk vindt om te doen, specialiseer je hierin en bouw een mooi klantenbestand op. Realiseer je dat je niet alles kunt aanbieden in jouw salon, want als je alles wilt kunnen dan ben je 24/7 bezig om al die technieken onder de knie te krijgen en heb je vaak geen tijd meer om te ondernemen. Ik zie vaak dat dit een valkuil is voor nagelstylistes. Train eerst op een set goede salonnagels, nagels die 90% van de vrouwelijke bevolking mooi vinden want dat is vaak de doelgroep die je nodig hebt om een succesvolle salon op te bouwen.

Onze missie is daarom ook nagelstylistes begeleiden van A tot Z. Van het volgen van een professionele opleiding tot aan het werven van klanten met alles wat daarbij komt. Ik hoop dit nog veel jaren te kunnen doen!

Ben jij nieuwsgierig naar een training, opleiding of naar onze nagel- en beautyproducten in de groothandel? Kom gerust eens langs of maak een afspraak met mij. Natuurlijk kun je als ondernemer ook een account aanmaken op onze webshop.

ten arlo

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic