Wie ben ik!

Hallo nieuwe bezoekers! 

Ik ben Nicolle en sta hier met mijn 2 Franse bulletjes Bronx en Bobbi. Zij zijn onze mascottes en therapeuten in het bedrijf. Bronx is een mannetje van 4 en is een heerlijke droogkloot. Bobbi is een vrouwtje van 2 en is zo gek als een cent. Een prachtduo! 

En wie ben ik? Ik ben een gedreven en enthousiaste onderneemster die 16 jaar geleden gestart is met een Academy en Groothandel in de nagelbranche. Alle nagel-, en beautytrainingen worden bij mij op locatie gegeven in een prachtig pand en worden gegeven door trainers met jarenlang (salon)ervaring. Het hoofdmerk waar ik al meer dan 16 jaar dealer van ben in Noord-, en Noord Nederland is Magnetic. Magnetic is een professioneel merk met een totaal concept aan nagel-, en handverzorgingsproducten die in Nederland ontwikkeld wordt. De producten worden uitsluitend verkocht aan nagelstylistes en/of mensen die een opleiding hebben gevolgd. 

Naast de nagelbranche ligt er ook een hele branche in de beautyindustrie en wij spelen hier als Academy graag op in! Wij leveren het merk BO Lash voor wimperextensions en Lash Lift voor wimperlifting. Voor de browstylistes hebben we het merk Brow Tycoon, een merk die het totale plaatje heeft op het gebied van wenkbrauw styling. Henna, tweezers, hars en alle benodigheden hebben we direct leverbaar!

Een bezoek nemen aan onze groothandel is een feestje, want je kijkt je ogen uit naar alle mooie producten. Je kan tijdens onze openingstijden komen shoppen en je laten adviseren door 1 van mijn medewerksters. Bestel je liever online? Dan kan dit op onze webshop en leveren jou het pakketje binnen 2 werkdagen want alles is uit eigen voorraad leverbaar. 

Ik ben zelf dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen en ideeën bedenken voor het bedrijf. Vooral het uitwerken van een nieuw idee is altijd een feestje en het allerleukste om te doen. Ik hou mij dagelijks bezig met de in-, en verkoop van onze merken, contacten met leveranciers en klanten, het onderhouden van de webshop en het updaten van de cursussen. Zelf lesgeven staat op heel laag pitje omdat ik er gewoonweg geen tijd voor heb. Wanneer je mij wel in het lokaal ziet dan hebben de cursisten zweet onder de pony want dan hebben ze een examen in Nagelstyling en die beoordeling mag ik dan doen. 

Mijn team bestaat uit fijne collega’s die onder andere de opleidingen en trainingen verzorgen, administratieve werkzaamheden doen en 2 meiden die hun afstudeerproeve/project voor hun opleiding bij ons mogen afronden. We hebben een heel divers team, ieder met z’n eigen specialiteiten en input. We zijn een heel hecht team die met een grote dosis aan humor van elke dag een feestje maken om te werken! En die vibe voel je in ons bedrijf!!

Ben jij nieuwsgierig naar een training, opleiding of naar onze nagel-, en beautyproducten in de groothandel? Kom gerust eens langs of maak een afspraak met mij. Natuurlijk kun je als ondernemer ook een account aanmaken op onze webshop.

Liefs, 

Nicolle