Technische Training Natural Nail Basics - BIAB

198,00
Meer informatie
Lesduur 2 dagen
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) 198,00
Producten Je werkt met je eigen producten, we sturen je na opgave een lijst via de mail.
Model Je hebt 1 model nodig voor deze cursus, zij komt mee op beide dagen.
Model eisen Op dag 1 mag het model geen product op de nagels hebben.
Vooropleiding Om deze cursus te kunnen volgen heb je kennis nodig van nagels. Je moet nagelstyliste of Gelpolish-styliste zijn. Ervaring met Blush is niet nodig.
Selecteer cursusdata
Starterset Blush toevoegen?
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Tegenwoordig vinden steeds meer mensen het belangrijk om de natuurlijke nagel te versterken en perfectioneren door middel van Natural Nail Treatment met BIAB (Buildergel in A Bottle). Wil jij blijven voldoen aan de wensen van je klanten en je nagel kennis verbreden? Volg dan de 2 daagse Technische Training Blush bij Nail Academy Nicolle. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jouw klanten blijven terugkomen

Breidt je kennis uit en verbreed je aanbod

 

Natural Nail Treatments zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware trend in de nagelwereld. Tijdens deze behandeling ligt de focus op de natuurlijke nagel. Het doel is de nagel te versterken en deze te perfectioneren. Dit wordt gedaan met behulp van de BIAB-methode, waarbij we d.m.v. een Gel uit een flesje de nagel gaan opbouwen. Daarnaast wordt de huid om de nagel heen ook behandeld door middel van een easy prep. Hierdoor wordt de BIAB/Blushes nog strakker geplaatst en is uitgroei minder snel zichtbaar.

In 2021 kwam Magnetic met een complete BIAB lijn, de Blushes by Seduction. Deze lijn is gestart met 12 natuurlijke gels in een flesje, maar inmiddels uitgegroeid naar een uitgebreid assortiment aan kleuren, shimmers en sparkles. Blush is een totaal concept met de focus op de perfecte natuurlijke nagel.

De voordelen van Blush:

 • Zelflevelende Gel
 • Vegan
 • Cruelty free
 • Extreem goede hechting
 • Sterk, maar flexibel

Vooropleiding

Om deze cursus te kunnen volgen heb je voorkennis nodig van nagels. Je moet nagelstyliste zijn, dus weten hoe je een prep uitvoert, hoe je de producten aanbrengt, hoe je dit in model vijlt en kennis hebben over hygiëne in de salon. Ervaring met Blush is niet nodig. Heb je nog geen ervaring en voorkennis, maar wil je wel mooie BIAB nagels maken? Dan raden we de Opleiding Natural Nail Stylist aan. Je kan ook eerst de 2-daagse Cursus Gelpolish Basics volgen, waarna je deze technische training kan volgen.

Je werkt met je eigen nagelproducten. In de bevestigingsmail voegen we een lijstje toe welke producten je mee dient te nemen.

Inhoud

De cursus bestaat uit een 2 dagen. De onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn als volgt:

 • Uitleg Blush concept
 • Behandelplan opstellen
 • Wat is een BIAB behandeling
 • Easy prep
 • Nabehandeling. Hoe dun moet het gevijld worden en welke bits gebruik je hiervoor.

Deze opleiding wordt gegeven door

Yvonne Yvonne

Na het volgen van de 2-daagse cursus ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt 1 model nodig voor deze cursus, zij komt mee op beide dagen. Zij mag geen (collega)nagelstyliste zijn. Het model mag de direct meekomen om 10.00 uur. Tijdens de korte theorie kan zij even plaats nemen aan de koffietafel. Het is wenselijk dat het model de hele dag blijft. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de opleiding is 16 jaar. Dit geldt ook voor het model.

De training kost € 198,00.

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Het is ook mogelijk om bij je aanmelding de Starterset Blush toe te voegen. Deze set is speciaal voor deze training samengesteld, en bevat alle producten die je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.