×Magnetic maandaanbieding september: 20% korting op de Magnetic PowerGels. Nieuwe Magnetic producten en online kortings4daagse van vrijdag 24 t/m maandag 27 september 2021. Nieuwe opleidingen Blushes by Seduction - Natural Nail Treatment Basis en Advanced!
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Jacky M. groothandel

Jacky M. is hét merk voor wimperstylingproducten. Jacky M. gelooft dat elke vrouw mooi is en het verdient om te stralen. Met de producten van Jacky M. voorzie jij jouw klanten van killerwimpers en geef je ze net dat laatste beetje zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om te stralen. De producten van Jacky M. zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Zo kan jij er in jouw salon onbezorgd gebruik van maken. Wil jij jouw klanten ook voorzien van #iconiclashes? Bestel jouw Jacky M. producten snel bij jouw Jacky M. groothandel, Nail Academy Nicolle.

Over Jacky M.

Jacky M. is een in 2016 opgericht Amsterdams schoonheids- en levensstijlmerk dat zich richt op vrouwen over de hele wereld. De missie van Jacky M. is om elke vrouw te laten stralen met #iconiclashes, ongeacht leefstijl, werk en leeftijd. Wereldwijd genieten vrouwen van allerlei leeftijden van professionele Jacky M. wimperbehandelingen. Van Lash Lifting tot wimper extensions, het assortiment van Jacky M. bevat allerlei behandelingen om jouw klanten van prachtige wimpers te kunnen voorzien. Zoals het een echte professional betaamd is Jacky M. altijd op zoek naar de nieuwste applicatietechnieken en behandelingen, zonder daarbij kwaliteit en veilig en hygiënisch werken uit het oog te verliezen. Door te werken met de producten van Jacky M. werk je altijd met de allernieuwste technieken en kan jij jouw klanten elke keer opnieuw van iconische wimpers voorzien. Jacky M. staat voor vrouwen die trots zijn op wie ze zijn, ongeacht leeftijd, opleiding, achtergrond of uiterlijk. Elke vrouw is mooi.